MeTaTroN ارسال شده در 14 بهمن، 1399 ارسال شده در 14 بهمن، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: HajMmd نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: .Ar[M]iN. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود): کل کلن BN مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: دقیق نمیدونم!!! رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Manager مدارک شکایت: توضیحات: بنده هیچ Aim ندارم و بدون دلیل برای یه شکایت مسخره یه پلیر بی تجربه بن شدم این بود مدیریت آرنا؟ ادمین مربوطه: @Ali
HajMmd ارسال شده در 14 بهمن، 1399 ارسال شده در 14 بهمن، 1399 کاملا صحیح و بررسی دقیق با تیم استف که شامل @Viper @_SiLeNT @MrMojtaba هستند اصلا تو فیلم کاملا مشخصه قایم کردن یا پاک کردن چیت کار راحتیه هر کسی بلده پس با پیسی چک به جایی نمیشه رسید
SiLeNT ارسال شده در 15 بهمن، 1399 ارسال شده در 15 بهمن، 1399 با سلام درود لطفا شکایت های خود را درست بنویسید نام کسی که شکایت دارد شما هستید نه حاج ممد!
ReMinDeR ارسال شده در 15 بهمن، 1399 ارسال شده در 15 بهمن، 1399 در 10 ساعت قبل، .Ar[M]iN. گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: HajMmd نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: .Ar[M]iN. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود): کل کلن BN مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: دقیق نمیدونم!!! رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Manager مدارک شکایت: توضیحات: بنده هیچ Aim ندارم و بدون دلیل برای یه شکایت مسخره یه پلیر بی تجربه بن شدم این بود مدیریت آرنا؟ ادمین مربوطه: @Ali درود دوست عزیز حداقل میخای چیت بزنی یجور بزن کسی نفهمه فیلمی که من گزاشتم دست هیچ پلیر بدون چیتی امکان اینو نداره که اونجوری مثل شما شات بده قصد دخالت نداشتم ولی چون ادمین پست من اینجا اورد گفتم بگم که بدونه جالب اینجاس چیتم میزنین میاین شکایتم میکنین 1 1
MrMojtaba ارسال شده در 15 بهمن، 1399 ارسال شده در 15 بهمن، 1399 با درود بن ادمین خاطی درست بود! با احترام بسته شد. Closed
ارسالهای توصیه شده