DaniFake ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 نام کاربری کسی که شکایت دارد:DaniFake نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Progamer18 نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :owner مدارک شکایت:http://s3.picofile.com/file/8363377050/gta_sa_2019_06_12_16_56_23_142.mp4.html توضیحات: همونطور که طبق ویدیو میبینید من یک سوال پرسیدم که میدونی چرا اونروز سنت رو پرسیدم؟ بعدش میوت کرده به خاطر کل کل حالا چرا اینو بهش گفتم بخاطر اینه که باهاش لج کرده بودم هی کیل میکردمش بخاطر اینکه کسی رو که داشت باهاش دوئل میکرد بعد دوئل جیل کردم کنار خونش اسپان شد بعدش موتورو که اون شخص روش کاف بود منم بودم اتیش زد به دلیل تست بعدش منم یه چیزی گفتم بهش 5 دقیقه میوت کرد بعد انمیوتم هی کیل میکردمش یدفه منو برینگ کرد جای خودش بلافاصله چت هارو کلیر کرد بعدش با موتور کشتم بعدشم من سوال و که تو عکس معلومه ازش پرسیدم که باز میوت کرد آقای stoic هی میگین انرنک کردیم خب که چی باز رنک میگیره باز میاد Abuse میکنه ینی چی شما کی میخواین رسیدگی کنین تعداد شکایت هارو از این ادمین ببینین میفهمین که واقعا کارش همینه مشکل داره لطفا رسیدگی کنید کل سرور و با این کاراش به گند کشیده ? ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DaniFake ارسال شده در 12 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اگه شکایت من قبول نشد حداقل به شکایتای دیگه نگاه کنین ببینین که بازیو به گند کشیده با شکایتاش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DaniFake ارسال شده در 12 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 جوری که من دیدم فک کنم ویدیو مشکل داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.baby. ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 آره برای من فیلم شماه چیزی نمایش داده نمیشه و سیاه است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 12 شهریور، 2019 مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 عنوان رو تصحیح کنید. از الفاظ طلبکارانه استفاده نکنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده