ReDHooD ارسال شده در 14 شهریور، 2021 ارسال شده در 14 شهریور، 2021 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @ReDHooD نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @ShipMaster نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @_SpiriT رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : SuperVisor مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/sa-mp-330_4884.png توضیحات: سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت آرنا ! بنده اسکین یکی از دوستانم رو که سرور رو ترک کردن با حضور @AraZel یا @Miss.Fati ست دادم رو اکانت خودم ! متاسفانه این ادمین اسکین من رو به اسکین دیگری تغییر دادند ! نمیدونم لاگ اون زمان رو دارید یا نه اما درخواست چک لاگ در صورت نیاز رو دارم ! @MohammadReza @AghaHeSaM
Alireza ارسال شده در 14 شهریور، 2021 ارسال شده در 14 شهریور، 2021 در 2 دقیقه قبل، ReDHooD گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @ReDHooD نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @ShipMaster نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @_SpiriT رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : SuperVisor مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/sa-mp-330_4884.png توضیحات: سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت آرنا ! بنده اسکین یکی از دوستانم رو که سرور رو ترک کردن با حضور @AraZel یا @Miss.Fati ست دادم رو اکانت خودم ! متاسفانه این ادمین اسکین من رو به اسکین دیگری تغییر دادند ! نمیدونم لاگ اون زمان رو دارید یا نه اما درخواست چک لاگ در صورت نیاز رو دارم ! @MohammadReza @AghaHeSaM سلام و درود از امروز تمام اسکین باگ ها برداشته میشود. 1
ShipMaster ارسال شده در 14 شهریور، 2021 ارسال شده در 14 شهریور، 2021 در 5 دقیقه قبل، ReDHooD گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @ReDHooD نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @ShipMaster نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @_SpiriT رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : SuperVisor مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/sa-mp-330_4884.png توضیحات: سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت آرنا ! بنده اسکین یکی از دوستانم رو که سرور رو ترک کردن با حضور @AraZel یا @Miss.Fati ست دادم رو اکانت خودم ! متاسفانه این ادمین اسکین من رو به اسکین دیگری تغییر دادند ! نمیدونم لاگ اون زمان رو دارید یا نه اما درخواست چک لاگ در صورت نیاز رو دارم ! @MohammadReza @AghaHeSaM سلام ! دوست عزیز امروز و طی روزهای اینده تمامی اسکین های باگ ست شده برداشته خواهد شد و فقط کسانی اسکین باگ خواهند داشت که یا رنک مربوط به CMD اسکین رو داشته باشن یا اسکین رو خریده باشن درضمن اگر کسی برای شما ست داده قبلا ست داده و الان زمان حال عه!
ReDHooD ارسال شده در 14 شهریور، 2021 سازنده ارسال شده در 14 شهریور، 2021 در 23 دقیقه قبل، ShipMaster گفته است : سلام ! دوست عزیز امروز و طی روزهای اینده تمامی اسکین های باگ ست شده برداشته خواهد شد و فقط کسانی اسکین باگ خواهند داشت که یا رنک مربوط به CMD اسکین رو داشته باشن یا اسکین رو خریده باشن درضمن اگر کسی برای شما ست داده قبلا ست داده و الان زمان حال عه! دلیل نمیشه من هم به طوری مالک اسکین هستم دوستم اسکینش رو خریده بود با طلا به من ست شد شما الان اسکین من رو برداشتین من هم درخواست میکنم یا اسکین ست بدین یا طلا های خریده شده رو ست بدید ! @MohammadReza
ShipMaster ارسال شده در 15 شهریور، 2021 ارسال شده در 15 شهریور، 2021 لطفا توضیحات رو زمانی که شما برینگ داده شدید کامل دهید اکنون هم ساعت 11 شب به بعد در سرور حضور داشته باشید تا اسکین شما داده شود 1
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 15 شهریور، 2021 مدیرکل ارسال شده در 15 شهریور، 2021 در اطلاعیه پاسخ شما داده شده است. اسکین های خریداری شده با طلا که دائمی هست یا با پول که به مدت محدود است، در اسکین شاپ قابل انتخاب هستند. اگر انجا لیست نشده پس اسکین شما ست شده بوده و خرید نشده است. 1
ReDHooD ارسال شده در 15 شهریور، 2021 سازنده ارسال شده در 15 شهریور، 2021 در ۱ ساعت قبل، MohammadReza گفته است : در اطلاعیه پاسخ شما داده شده است. اسکین های خریداری شده با طلا که دائمی هست یا با پول که به مدت محدود است، در اسکین شاپ قابل انتخاب هستند. اگر انجا لیست نشده پس اسکین شما ست شده بوده و خرید نشده است. خدمتت عرض کنم اسکین با طلا خریداری شده مال اکانت دیگری بود ست شده رو اکانت من یادم میاد اسکین از اکانت دیگه به اکانت دیگری میشه ست شد درضمن با طلا خریداری شده !!!
ReDHooD ارسال شده در 15 شهریور، 2021 سازنده ارسال شده در 15 شهریور، 2021 در 3 ساعت قبل، ShipMaster گفته است : لطفا توضیحات رو زمانی که شما برینگ داده شدید کامل دهید اکنون هم ساعت 11 شب به بعد در سرور حضور داشته باشید تا اسکین شما داده شود خیلی ممنون از شما ! @ShipMaster
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری