FesharBaz ارسال شده در 17 مهر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2021 نام: FeShaRBAz کسی که شکایت دارید: Vincenzo رنک کسی که شکایت دارید: None شاهد: None مشخصات: سلام بنده اومدم با یه اکانت دیگه پلی بدم اومدم اسم ثبت نام کردم داخل سرور و ایشون منو تهدید میکنه که چرا این اسم رو برداشتم و داخل قوانین گفته بود که : قوانین مربوط به باج گیری یا تهدید شما مجاز به تهدید پلیر ها برای گرفتن باج را ندارید برای مثال اگر شما برای عدم شکایت در انجمن از شخصی باج دریافت کنید Warn خواهید گرفت. همچنین هیچ ادمینی حق تهدید پلیر یا باج گیری از وی را ندارد و شما میتوانید از ادمین مربوط به دلیل تهدید و باج گیری شکایت کنید. مجازات این عمل برای ادمین ها -1 روز تایم رنک و 1 روز انرنک است. ( اکانت اصلی ایشون Senior Helper هست و جز هلپر استف هست !) در صورت نیاز چک آیپی! در ضمن ایشون گفته بود که باید اسم منو پس بدی و بنده میخوام اسم من در سرور این باشد و به نظرم مشکلی ندارد. ایشون بنده رو تهدید به VacBan و باج گیری کرد و مدراک موجود هست ! @MohammadReza درخواست دارم خودتان به این موضوع رسیدگی کنید ! @PriCe مدراک: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FesharBaz ارسال شده در 18 مهر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2021 @Matt فردا بیا تیم اسپیک اسمتو پس بگیر ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FesharBaz ارسال شده در 18 مهر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2021 درخواست بسته شدن موضوع رو دارم . از ایشون شکایت تهدید ندارم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ShipMaster ارسال شده در 18 مهر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2021 با سلام چه شکاتتان را پس گرفته باشید یا نه ایشون اخطار دریافت خواهند کرد چونکه این بخش مهمی از قوانین کارکنان هست ! Closed ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده