[NK].ArmorKING. ارسال شده در 28 شهریور، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2022 اقای ارفان شما منو ازاد کردید ممنون ولی اگه من یک چیتر یا یک فحاشی به من شد من چطوری با اکانت اصلیم به شما بگم شما کاری کردید که من نمیتونم چت کنم بعد این که من بی ادبی نکردم و یک اخطار دریافت کردم که گفته بود دفعه ی بعد از سایت محروم میشید من قضیه رو گفتم شما دوباره از محرومیتی در اوردید ولی کاری کردید که نمیتونم با اون acc داخل تالار چت کنم لطفا رسیدگی شه @MohammadReza @MrHeSaM @PriCe @MaMaDNiGhT @AraZel @Alireza 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[NK].ArmorKING. ارسال شده در 28 شهریور، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2022 چششم 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.R.Z ارسال شده در 29 شهریور، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2022 @[.AQa.ErFaN.] ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[NK].ArmorKING. ارسال شده در 30 شهریور، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، 2022 در در 7 تیر 1401 در 16:16، [.AQa.ErFaN.] گفته است : درود مجدد. با توجه به احتمال های قبلی محدودیت در ارسال مطالب تا فردا ( 1 روز کامل ) وجود خواهد داشت. در صورتی که فردا دوباره مشکل در ارسال داشتید در همین تاپیک اعلام کنید. الان یک روز کامل نشد!؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری