MissFaTi 23 ارسال شده در 27 تیر 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @LiNa نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Communist نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :all رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : OWNER مدارک شکایت: اول درخواست مدرک چیت ؟! دوم میشه بگین ایشون که برا بن الکی و ابیوز چند بار انرنک شده کی بش رنک داده ؟ الانم ایشون با شخص @MrBug همکاری کرد چند بار من جیلش دادم و مدرک هم دارم و ایشون انجیل داد و منم باز جیل دادم بعد منو به دلیل چیت بن داد تقاظای انرنک الان مدرک جیل و بحث میذارم ببینید که الکی بن داده اینقدر سرور بی صاحابه هرکی هر کاری خواست انجام میده الان ببینید ساعت هم چک کنید ببینید که تحت فشار بن الکی داده. در ضمن 2 نفر دیگه هم قبل من الکی بن داد. @Alireza @PriCe @[FB]ReMinDeR @iErFaN @AraZel 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AraZel 43 ارسال شده در 27 تیر 1401 با سلام و درود @Communist عزیز تا ۲۴ ساعت فرصت برای ارائه مدرک به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MissFaTi 23 ارسال شده در 28 تیر 1401 وقتش تمومه کی رسیدگی میشه ؟طبق قوانین باید ایشون رو انرنک و منو انبن کنید چون مدرکی در کار نیست به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MissFaTi 23 ارسال شده در 28 تیر 1401 @AraZel @[FB]ReMinDeR به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MissFaTi 23 ارسال شده در 28 تیر 1401 @alireza به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MissFaTi 23 ارسال شده در 29 تیر 1401 رسیدگی نمیشه ؟بی صاحابه ؟۵۰ ساعت تایم رنک من و تایم بن منو کی پاسخگو هست ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MissFaTi 23 ارسال شده در 29 تیر 1401 درخواست انرنک دائم و بن ادمین خاطی ب دلیل سو استفاده ی بیش از حد از رنک به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A[z]M[s]I[r]R 232 ارسال شده در 29 تیر 1401 ? 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
L90 9 ارسال شده در 29 تیر 1401 . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[NK].ArmorKING. 44 ارسال شده در 29 تیر 1401 عشقی فاطی?????? 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MissFaTi 23 ارسال شده در 29 تیر 1401 در 2 ساعت قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : درود. با توجه به عدم ارسال مدرک توسط @Communist شما آنبن شدید . اما شکایت در دست بررسی قرار دارد و از اسپم کردن خودداری کنید. طبق قانون باید انرنک بشه سریع اقدام کنید بررسی کردن نداره به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MissFaTi 23 ارسال شده در 31 تیر 1401 در در 30 تیر 1401 در 00:27، MissFaTi گفته است : طبق قانون باید انرنک بشه سریع اقدام کنید بررسی کردن نداره ۵ روز تایم رنکمو بدین پیگیری کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MissFaTi 23 ارسال شده در 5 مرداد 1401 دقیقا چرا رسیدگی نمیشه ؟ چرا مدرک نداد انرنک نشد؟ قوانین برا چیه ؟منم رنک بگیرم از رو فشار هرکیو خواستم بن بدم اگه اینطوریه رسیدگی کنید یک ماه شد هم ۵ روز بن بودم هم ۵ روز تایم رنکم رفت تموم شد این ادمین خاطی هنوز رنک داره و کسی رسیدگی نمیکنه ؟ @Alireza @MohammadReza @MrHeSaM @AraZel @iErFaN تو میتونی که پیگیری کنی اعلام کنی اینکارو بلدی؟ 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[G]ArThuR[C] 197 ارسال شده در 5 مرداد 1401 . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MissFaTi 23 ارسال شده در 10 مرداد 1401 منتظرم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MissFaTi 23 ارسال شده در 10 مرداد 1401 @MohammadReza @MrHeSaM این سرور اصلا مسئول نداره فقطط یه منیجر داره کی باید رسیدگی کنه ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MissFaTi 23 ارسال شده در 10 مرداد 1401 در هم اکنون، MissFaTi گفته است : @MohammadReza @MrHeSaM این سرور اصلا مسئول نداره فقطط یه منیجر داره کی باید رسیدگی کنه ؟ تاریخ شکایت منو ببینید ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر