Silver_Gunslinger ارسال شده در 23 مهر، 2022 ارسال شده در 23 مهر، 2022 والا من که 2هفتس اومدم سرور فقط @iErFaN و سیبزمینی کمک کردن . ما که تا حالا سوپر ویزور مدیر کل سکریپتر هارو ندیدیم لطفا بعضی تز ادمینا رو برکنار کنید .هر کی باهام موافقه جوا بده این زیر 2 1
[NK].ArmorKING. ارسال شده در 24 مهر، 2022 ارسال شده در 24 مهر، 2022 راست میگه من فقط @PriCe و @MohammadReza @MrHeSaM رو تو سرور دیدم?
KinG.OF.Hell.2 ارسال شده در 24 مهر، 2022 ارسال شده در 24 مهر، 2022 در 14 ساعت قبل، _Mr.PaRaDoX_ گفته است : والا من که 2هفتس اومدم سرور فقط @iErFaN و سیبزمینی کمک کردن . ما که تا حالا سوپر ویزور مدیر کل سکریپتر هارو ندیدیم لطفا بعضی تز ادمینا رو برکنار کنید .هر کی باهام موافقه جوا بده این زیر منو یادت رفت ??
KinG.OF.Hell.2 ارسال شده در 24 مهر، 2022 ارسال شده در 24 مهر، 2022 درود من با این پست خیلی موافقم یارو با اک فیک میاد هی چیت میزنه یارو میاد کلاه برداری میکنه ولی کسی نیست رسیدگی کنه فقط @[.AQa.ErFaN.] رسیدگی میکونه ولی رنکش در حدی نیست که بتونه به همه چیز مثال موت تایم بالا جیل تایم بالا رسیدگی به کلاه برداری عرفان داره با جون و دل برای سرور زحمت میکشه نمیخوام پاچه خواری کنم ولی درخواست دارم که اقا عرفان رنک اپ شود ❤️❤️❤️ @PriCe @AraZel 2 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری