_RedBull_ 4 ارسال شده در 1 مرداد 1401 والا من که 2هفتس اومدم سرور فقط @iErFaN و سیبزمینی کمک کردن . ما که تا حالا سوپر ویزور مدیر کل سکریپتر هارو ندیدیم لطفا بعضی تز ادمینا رو برکنار کنید .هر کی باهام موافقه جوا بده این زیر 2 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
L90 9 ارسال شده در 2 مرداد 1401 حاق پرومکس حلال اوسون به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[NK].ArmorKING. 44 ارسال شده در 2 مرداد 1401 راست میگه من فقط @PriCe و @MohammadReza @MrHeSaM رو تو سرور دیدم? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KinG.OF.Hell.2 9 ارسال شده در 2 مرداد 1401 در 14 ساعت قبل، _Mr.PaRaDoX_ گفته است : والا من که 2هفتس اومدم سرور فقط @iErFaN و سیبزمینی کمک کردن . ما که تا حالا سوپر ویزور مدیر کل سکریپتر هارو ندیدیم لطفا بعضی تز ادمینا رو برکنار کنید .هر کی باهام موافقه جوا بده این زیر منو یادت رفت ?? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KinG.OF.Hell.2 9 ارسال شده در 2 مرداد 1401 درود من با این پست خیلی موافقم یارو با اک فیک میاد هی چیت میزنه یارو میاد کلاه برداری میکنه ولی کسی نیست رسیدگی کنه فقط @[.AQa.ErFaN.] رسیدگی میکونه ولی رنکش در حدی نیست که بتونه به همه چیز مثال موت تایم بالا جیل تایم بالا رسیدگی به کلاه برداری عرفان داره با جون و دل برای سرور زحمت میکشه نمیخوام پاچه خواری کنم ولی درخواست دارم که اقا عرفان رنک اپ شود ❤️❤️❤️ @PriCe @AraZel 2 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KinG.OF.Hell.2 9 ارسال شده در 2 مرداد 1401 ???? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر