Mr_Money 7 ارسال شده در 1 مرداد 1401 اقا من ۴۵۰میل ازم دزدیده شده مدارکشم فرستادم اقای. @[.AQa.ErFaN.] هم مدارکش تایید کردن پس چرا رسیدگی نمیشه ؟؟؟ الان ۵ روزه گذشته من قصد اسپم؛ توهین ؛ کل کل و ..... ندارم فقط میخوام به شکایتم رسیدگی بشه پولم برگردونده بشه شخص دزد که @[$]HAJ_SHOON[$] هستش که از روی ای پی چک توسط @[.AQa.ErFaN.] شناسایی شده به مجازاتی ک حقشه برسه @Alireza @MrHeSaM @AraZel @MohammadReza @[.AQa.ErFaN.] بفرمایید ساعت و چت و همه چی مثل روز روشن خدمت شما بعدشم 450 میل دادم که بعدش اسمش عوض کرد کافیه لاگ چک کنید ببینید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iSKaBaRD 80 ارسال شده در 1 مرداد 1401 من از یه بچه سال کلاه برداری کردم زیر س روز هم اکانتمو ریست زدید هم سه روز بن دادید حالا برا این پلیر رسیدگی نمیکنید؟ تازه این حاج شون سه تا وارن گرف بن شد عرفان آن بنش داد 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_RedBull_ 4 ارسال شده در 2 مرداد 1401 بابا لطفا این کلاه بردارو fullban کنید ه یتو چت ازار میده فحش میده android پلیره تیر میزنه رسیدگی شه 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر