SniPeR 16 ارسال شده در 15 دی 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد:[VIP]POlice نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: AQ[A]MIR رنک پلیر خاطی : manager توضیحات : پلیس بودم دوستشو کاف کردم پرید رو ماشین بدون وانتد شروع به تیر اندازی کرد اومد تو اداره پلیس دوستشو که کاف کردم بعد چندتا spray زدم داخل اداره پلیس که برای پلیرا عادی غیر مجاز هست بودنش ایشون هم 5 دقیقه بعد منو به این دلیل جیل میده اونم 10 دقیقه میدونم که استاف هست و انرنک هم نمیشه اینو میزارم بدونید پلیر پاکی نیست. اگر فیلم دارن اپلود کنند تا همه ببینید ایشون چه پلیری هستند هرچند بعید میدونم اینکارو انجام بدن بخاطر رنک. همینطور زمانی که در اداره بودند و زمانی که جیل دادن فقط تایم رو ببینید چند دقیقه گذشته از بازی مدرکشون رو هم ببینید البته اگر اپلود کنند. تا زمان حضور ایشون در استاف بنده به هیچ عنوان وارد این سرور نخواهم شد بخواطر امثال ایشون. @MohammadReza 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SniPeR 16 ارسال شده در 15 دی 1401 این مورد هم اضافه کنم که به خودشون جون دادن به تمسخر خندیدن و تلپورت کردن و چندین دقیقه بعدش هم این جیل رو دادن. البته یک پلیس دیگه به ایشون spray زدن اما ظاهرا با بنده مشکل داشتن. با اینکه ایشون رو نمیشناسم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SniPeR 16 ارسال شده در 15 دی 1401 1- شما لطف کنید فیلم قبلش هم بزارید که بدون وانتد روی ماشین پلیس دارید با swan میزنیدماشین بنده رو 2- و همنیطور فیلم بعدش که تلپورت میکنید تا کامل مشاهده بشه شما فقط یک فیلم تقطیع شده گذاشتید که به نفعتون هست. شما به عنوان استف میتونستید تلپورت کنید برید نیازی به چنین رفتار هایی از سوی استف نیست. بنده از سرور لفت داده بودم و unjail شما بعد از 3 دقیقه مشکلی حل نمیکرد. (حتی عکس شما هم کامل نیست و باز هم احتمالا به نفعتون نیست سایر چت ها دیده بشه.) 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر