IRan_GuarD 9 ارسال شده در 21 دی 1401 سلام و عرض ادب من یک شخصی رو بن دادم به دلیل چیت بعدش رضا آن رنک داد 48 ساعت ? میگه که من وقتی اینجام سی ام دی نزن و اون شخص رو آن بن دادی به چه حقی ؟ خب رضا وقتی فش میده یک نفر تو میتونی ببینی فش رو و میوت میدی اما بن اومده داره نو دمیج میزنه روی من رو تو میتونی ببینی ؟ آن رنک به چه دلیل ؟ شاکی @Mr.Arad.14 خاطی : @HajReza فقط حق بستن پست و پیگیری پست رو محمد رضا و فاتی و امیر دارن خدافظ @LiNa @MohammadReza @AQ[A]MIR به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
IRan_GuarD 9 ارسال شده در 21 دی 1401 اگه رضا پستو بست درخواست آن رنکش رو دارم 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
IRan_GuarD 9 ارسال شده در 21 دی 1401 اینجا تو این سرور همه بخوان آنلاین شن تهش 15 نفره حالا شما هی پلیر بپرونید تو این سرور هیچکس مثل من خرج نکرده 11 بار وی ای پی 2 بار ادمین 1 بار اونر حالا هی پلیر بپرونید بای ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
IRan_GuarD 9 ارسال شده در 21 دی 1401 بخدا اگه بخواید این رو هم با پارتی بازی پیش ببرید دیگه یک قرون هم خرج سرور نمیکنم چه وضعشه ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[BM].Mr.Bug 144 ارسال شده در 21 دی 1401 در ۱ ساعت قبل، IRan_GuarD گفته است : سلام و عرض ادب من یک شخصی رو بن دادم به دلیل چیت بعدش رضا آن رنک داد 48 ساعت ? میگه که من وقتی اینجام سی ام دی نزن و اون شخص رو آن بن دادی به چه حقی ؟ خب رضا وقتی فش میده یک نفر تو میتونی ببینی فش رو و میوت میدی اما بن اومده داره نو دمیج میزنه روی من رو تو میتونی ببینی ؟ آن رنک به چه دلیل ؟ شاکی @Mr.Arad.14 خاطی : @HajReza فقط حق بستن پست و پیگیری پست رو محمد رضا و فاتی و امیر دارن خدافظ @LiNa @MohammadReza @AQ[A]MIR ?? 1 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BaNoo 211 ارسال شده در 21 دی 1401 درود. شما مدرک بنتون رو اپلود کنید.سی ام زدن در صورت داشتن مدرک مشکلی نداره حتی اکه مدیر کل هم سرور باشه. وشما @HajReza ادمین گرامی لطفا دلیل و مدرک انبن اون فرد و انرک ایشون رو بذارین مچکرم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
IRan_GuarD 9 ارسال شده در 21 دی 1401 https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۳۰۱۱۱_۱۵۱۹۵۰۶۸۸_ce81.mp4/ سلام و عرض ادب اینجا یک بشکه بمب میترکه یک پلیس دیگه که تو ماشین بود هم میمیره اونی که داشت لگد میزد به ماشین هم میمیره این که جونش از یک پنجم هم کمتر بود حتی یکی هم دمیج نشد و بعدش تیر ساون میخوره به ماشینش بازم دمیج نمیشه ? بدرود ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
IRan_GuarD 9 ارسال شده در 21 دی 1401 این رو هم گفته باشم که این شخص سابقه ی تلپورت و هم و نو دمیج رو داشته بدرود ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BaNoo 211 ارسال شده در 21 دی 1401 مدرک شما برای اثبات کافی نیست کار ادمین صحیح بوده بدرود. closed. 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر