رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

پست های پیشنهاد شده

سلام و عرض ادب 

من یک شخصی رو بن دادم به دلیل چیت بعدش رضا آن رنک داد 48 ساعت ? میگه که من وقتی اینجام سی ام دی نزن و اون شخص رو آن بن دادی به چه حقی ؟ 

خب رضا وقتی فش میده یک نفر تو میتونی ببینی فش رو و میوت میدی اما بن اومده داره نو دمیج میزنه روی من رو تو میتونی ببینی ؟ آن رنک به چه دلیل ؟ 

شاکی @Mr.Arad.14 

خاطی : @HajReza

فقط حق بستن پست و پیگیری پست رو محمد رضا و فاتی و امیر دارن خدافظ @LiNa @MohammadReza @AQ[A]MIR

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arenagame_samp

اینجا تو این سرور همه بخوان آنلاین شن تهش 15 نفره حالا شما هی پلیر بپرونید

تو این سرور هیچکس مثل من خرج نکرده 11 بار وی ای پی 2 بار ادمین 1 بار اونر حالا هی پلیر بپرونید بای ?

لینک به ارسال

بخدا اگه بخواید این رو هم با پارتی بازی پیش ببرید دیگه یک قرون هم خرج سرور نمیکنم چه وضعشه ؟ 

لینک به ارسال
در ۱ ساعت قبل، IRan_GuarD گفته است :

سلام و عرض ادب 

من یک شخصی رو بن دادم به دلیل چیت بعدش رضا آن رنک داد 48 ساعت ? میگه که من وقتی اینجام سی ام دی نزن و اون شخص رو آن بن دادی به چه حقی ؟ 

خب رضا وقتی فش میده یک نفر تو میتونی ببینی فش رو و میوت میدی اما بن اومده داره نو دمیج میزنه روی من رو تو میتونی ببینی ؟ آن رنک به چه دلیل ؟ 

شاکی @Mr.Arad.14 

خاطی : @HajReza

فقط حق بستن پست و پیگیری پست رو محمد رضا و فاتی و امیر دارن خدافظ @LiNa @MohammadReza @AQ[A]MIR

??

• Like 1
  • Thanks 1

لینک به ارسال

درود.

شما مدرک بنتون رو اپلود کنید.سی ام زدن در صورت داشتن مدرک مشکلی نداره حتی اکه مدیر کل هم سرور باشه.

وشما @HajReza ادمین گرامی  لطفا دلیل  و مدرک انبن اون فرد و انرک ایشون رو بذارین مچکرم.

لینک به ارسال

https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۳۰۱۱۱_۱۵۱۹۵۰۶۸۸_ce81.mp4/

سلام و عرض ادب اینجا یک بشکه بمب میترکه یک پلیس دیگه که تو ماشین بود هم میمیره اونی که داشت لگد میزد به ماشین هم میمیره این که جونش از یک پنجم هم کمتر بود حتی یکی هم دمیج نشد و بعدش تیر ساون میخوره به ماشینش بازم دمیج نمیشه ? 

بدرود ?

لینک به ارسال

این رو هم گفته باشم که این شخص سابقه ی تلپورت و هم و نو دمیج رو داشته بدرود ?

لینک به ارسال

مدرک شما برای اثبات کافی نیست کار ادمین صحیح بوده بدرود.

closed.

• Thanks 1

لینک به ارسال
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...