amooreza ارسال شده در 13 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2023 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[FB].RaSa_Tn نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Erfawn نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید : مدیر کل ( ب دلیل ابیوز های زیاد UnRank شده ) مدارک شکایت: https://s2.uupload.ir/files/img_20221222_005232_705_do3.jpg توضیحات: با سلام و خسته نباشید. من از این ادمین درخواست مدرک یا.. ندارم..چون آن رنک شدن. ایشون کاملا منو بی دلیل بن دادن! چند دلیل منطقی دارم: ۱_ ایشون ب دلیل ابیوز های زیاد.. همین چن هفته پیش ان رنک شدن! پس بن من هم بی دلیل بوده! ۲_اگه ب تاریخ بن دقت کنید. بن مال چن ماه پیشه. . پیسی من ۳ ماه بود ک خراب بود. اصن من ب سرور نیومده بودم که بخوام تبلیغ کنم.! میتونید اخرین ورد من رو چک کنید! یا لاگ چت! ۳_طبق قوانین کسی که برای اولین بار Adv کرده ۱۰ روز بن داره.! بار دوم vac داره! به فرض حالا من اگه تبلیغ کرده بودم. که نکردم باس ۱۰ روز بن میشدم! پس نتیجه میگیریم بنده اصلا تبلیغی نکردم! بن از روی ابیوز یا... هست! درخواست آن بن با تشکر. @LiNa @Alireza @PriCe @HajReza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amooreza ارسال شده در 13 فروردین، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2023 در 2 ساعت قبل، [Ali]VayKinG گفته است : تلگرام به این ایدی پیام بده @AliPriCe ب پرایس و علیرضا تلگرام پیام دادم گفتن سایت پست بزار. @LiNa @PriCe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amooreza ارسال شده در 13 فروردین، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2023 رسیدگی نمیشه؟ @MohammadReza @PriCe @Alireza @LiNa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Communist ارسال شده در 13 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2023 در 7 ساعت قبل، amooreza گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[FB].RaSa_Tn نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Erfawn نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید : مدیر کل ( ب دلیل ابیوز های زیاد UnRank شده ) مدارک شکایت: https://s2.uupload.ir/files/img_20221222_005232_705_do3.jpg توضیحات: با سلام و خسته نباشید. من از این ادمین درخواست مدرک یا.. ندارم..چون آن رنک شدن. ایشون کاملا منو بی دلیل بن دادن! چند دلیل منطقی دارم: ۱_ ایشون ب دلیل ابیوز های زیاد.. همین چن هفته پیش ان رنک شدن! پس بن من هم بی دلیل بوده! ۲_اگه ب تاریخ بن دقت کنید. بن مال چن ماه پیشه. . پیسی من ۳ ماه بود ک خراب بود. اصن من ب سرور نیومده بودم که بخوام تبلیغ کنم.! میتونید اخرین ورد من رو چک کنید! یا لاگ چت! ۳_طبق قوانین کسی که برای اولین بار Adv کرده ۱۰ روز بن داره.! بار دوم vac داره! به فرض حالا من اگه تبلیغ کرده بودم. که نکردم باس ۱۰ روز بن میشدم! پس نتیجه میگیریم بنده اصلا تبلیغی نکردم! بن از روی ابیوز یا... هست! درخواست آن بن با تشکر. @LiNa @Alireza @PriCe @HajReza ? 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[FB].OverLord ارسال شده در 13 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2023 در 8 ساعت قبل، amooreza گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[FB].RaSa_Tn نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Erfawn نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید : مدیر کل ( ب دلیل ابیوز های زیاد UnRank شده ) مدارک شکایت: https://s2.uupload.ir/files/img_20221222_005232_705_do3.jpg توضیحات: با سلام و خسته نباشید. من از این ادمین درخواست مدرک یا.. ندارم..چون آن رنک شدن. ایشون کاملا منو بی دلیل بن دادن! چند دلیل منطقی دارم: ۱_ ایشون ب دلیل ابیوز های زیاد.. همین چن هفته پیش ان رنک شدن! پس بن من هم بی دلیل بوده! ۲_اگه ب تاریخ بن دقت کنید. بن مال چن ماه پیشه. . پیسی من ۳ ماه بود ک خراب بود. اصن من ب سرور نیومده بودم که بخوام تبلیغ کنم.! میتونید اخرین ورد من رو چک کنید! یا لاگ چت! ۳_طبق قوانین کسی که برای اولین بار Adv کرده ۱۰ روز بن داره.! بار دوم vac داره! به فرض حالا من اگه تبلیغ کرده بودم. که نکردم باس ۱۰ روز بن میشدم! پس نتیجه میگیریم بنده اصلا تبلیغی نکردم! بن از روی ابیوز یا... هست! درخواست آن بن با تشکر. @LiNa @Alireza @PriCe @HajReza ☹️ 1 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amooreza ارسال شده در 13 فروردین، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2023 در 25 دقیقه قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : مدارکه مربوطه متعاقبا پیوی محمدرضا ارسال شده. و در کنار موضوعات مربوط به پلیر دزدی ، فروش و توزیع چیت و تبلیغ چیت های مختلف ، با تعهدی که در گذشته به تیم مدیریت داده بودید که در صورت استفاده مجدد از چیت های تخریب کننده یا .. در سرور VAC بن اعمال گردد. اعمال گشت. من پیسیم خراب بود چطور میتونستم تبلیغ کنم؟ xD دوما تبلیغ و پلیر دزدی اگه تو سرور بکنی مجازات داره! اگه مثلا تو تلگرام ایپی سرور دیگه رو تبلیغ کنی. مشکلی ندارد! ( طبق قوانین ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده