Amir.. ارسال شده در 19 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2023 اقا این اکانتم بالا نمیاره و میزنه ارور ۰۱ ادمین برا چیه؟ داشتم play میدادم که کرش شدم اومدم دیدم اینو مینویسه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 20 آبان، 2023 مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2023 سلام عکس بفرستید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Amir.. ارسال شده در 20 آبان، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2023 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Amir.. ارسال شده در 20 آبان، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2023 یهویی این طوری میشه الان دوباره بازی کردم باز اینطوری شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Amir.. ارسال شده در 21 آبان، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2023 نقل قول سلام این یه مدت اوکی شد باز الان این طوری شده 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 nochiter ارسال شده در 21 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2023 در ۱ ساعت قبل، Jack_Martinezz گفته است : حاجی الان از دیشب برام باگ خورده بود سرور و پیدا نمیکرد حالا هم ارور ۰۱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Amir.. ارسال شده در 14 آذر، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2023 سلام آقا من همین الان خواستم بیام سرور دوباره این مشکلو پیدا کرد صفحه لاگین بالا نمیاد تا یه مدت اوکی بود الان باز اینطوری شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 [TF].MrTiTaB ارسال شده در 14 آذر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2023 سلام منم خواستم وارد بشم این اتفاق افتاده قبلا هم اینطور شده بود هم با اندروید و هم با پیسی رفتم هنوزم همینطوریه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Amir.. ارسال شده در 7 دی، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2023 با سلام و درود بنده همین الان خواستم وارد سرور شم دوباره سرور این طوریه 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-2 مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 20 آبان، 2023 مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2023 درود مشکل رفع شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Amir..
اقا این اکانتم بالا نمیاره و میزنه ارور ۰۱ ادمین برا چیه؟
داشتم play میدادم که کرش شدم اومدم دیدم اینو مینویسه
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری