Only ارسال شده در 13 مرداد، 1398 ارسال شده در 13 مرداد، 1398 با سلام نام خود در سرور : [TF]Mr.VoiCe باگی که میخواهید گزارش کنید: از بین رفت تمام دارایی های بنده در عرض یه relog کردن عکس از stats ام (برای دو روز پیشه٬ در ضمن اگر میخواستم دارایی هامو انتقال بدم دیگه tun و اسکور رو که نمیتونم انتقال بدم) @WexyPow @Stoic @MohammadReza @DrError تقاضای پیگیری دارم لطفا هر چه سریع تر
WexyPow ارسال شده در 13 مرداد، 1398 ارسال شده در 13 مرداد، 1398 در 6 ساعت قبل، $$amir_khatar$$ گفته است : با سلام نام خود در سرور : [TF]Mr.VoiCe باگی که میخواهید گزارش کنید: از بین رفت تمام دارایی های بنده در عرض یه relog کردن عکس از stats ام (برای دو روز پیشه٬ در ضمن اگر میخواستم دارایی هامو انتقال بدم دیگه tun و اسکور رو که نمیتونم انتقال بدم) @WexyPow @Stoic @MohammadReza @DrError تقاضای پیگیری دارم لطفا هر چه سریع تر درود با تشکر از اطلاع رسانی سریع شما در حال حاضر این مشکل برای یکی دوتا از پلیر های دیگه ی سرور هم پیش اومده که یکی دیگه از این پلیر ها @DaniFakeهستش انشالله به زودی تیم مدیریت مشکلتون رو برطرف میکنه لطفا صبور باشید. 1
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 15 مرداد، 1398 مدیرکل ارسال شده در 15 مرداد، 1398 تمام مواردی که تغییر کرده + ساعت و روز را اطلاع دهید.
Only ارسال شده در 16 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 16 مرداد، 1398 با سلام بنده به محض رخ دادن این باگ گزارش کردم یعنی اسکرین شات اول تایمش دقیقا هنگام رخ دادن باگ هستش موارد تغییر یافته: Time Play Death Kill Money Score C-4 Robskill Olagh Goril Ampol Sang Gheimati @MohammadReza
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری