[021]Arthur ارسال شده در 30 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد نام کاربری در سرور: Master_ نام اصلی: کامیار سن: ۱۵ مقدار امتیاز: ۱۵۱۱ مقدار تایم پلی : ۱۰۳ ساعت هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: کمک کردن به پلیر های عزیز ارناگیم تا بحال در تیم استف سمپ، آرناگیم یا بازی دیگری بوده اید؟: بله - ۳ بار در تیم استف سرور های مختلف بوده ام . ( با رنک بالا ) اخرین رنک (خریداری شده) که آرناگیم داشته اید و دلیل آنرنک شما چه بوده است (درصورت آنرنک): 0 تجربه استفاده از TeamSpeak و Discord (Microphone): بله آیا عضو تلگرام به صورت مستمر فعالیت میکنید؟: بله آیا آمادهی آزمون هلپری و پاسخ به سوالات مربوطه هستید؟: بله توضیحاتی در مورد خودتان که فکر میکنید برای تیم استف مفید است: خوش رفتار - خیلی در بازی حضور دارم . تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید؟: ۸ آیا آماده آنلاین بودن 3 ساعت در روز در سرور آرناگیم هستید؟: بله حداقل رنک درخواستی مدنظر شما؟ تریال هلپر ۲ یا ۳ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 31 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد با سلام و درود. لطفاً در تاپیک مربوطه پست بگذارید. @MohammadReza بسته بشه لطفاً. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[021]Arthur ارسال شده در 31 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد داداش من با [021]Ali حرف زدم اون موقع ها من ۳۰۰ یا ۴۰۰ اسکور داشتم . بهشون گفتم من اگه اسکور مورد نظر که ۱۵۰۰ هست رو جمع کنم میشه اون تایم پلی رو نادیده بگیری ؟ ایشون هم در جواب بهم گفتن که بله اگر شما اسکور مورد نظر رو جمع کنید من تایم پلی رو نادیده میگیرم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری