Kamiyar ارسال شده در 11 فروردین، 1403 ارسال شده در 11 فروردین، 1403 نام کاربری در سرور: Master_ نام اصلی: کامیار سن: ۱۵ مقدار امتیاز: ۱۵۱۱ مقدار تایم پلی : ۱۰۳ ساعت هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: کمک کردن به پلیر های عزیز ارناگیم تا بحال در تیم استف سمپ، آرناگیم یا بازی دیگری بوده اید؟: بله - ۳ بار در تیم استف سرور های مختلف بوده ام . ( با رنک بالا ) اخرین رنک (خریداری شده) که آرناگیم داشته اید و دلیل آنرنک شما چه بوده است (درصورت آنرنک): 0 تجربه استفاده از TeamSpeak و Discord (Microphone): بله آیا عضو تلگرام به صورت مستمر فعالیت میکنید؟: بله آیا آمادهی آزمون هلپری و پاسخ به سوالات مربوطه هستید؟: بله توضیحاتی در مورد خودتان که فکر میکنید برای تیم استف مفید است: خوش رفتار - خیلی در بازی حضور دارم . تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید؟: ۸ آیا آماده آنلاین بودن 3 ساعت در روز در سرور آرناگیم هستید؟: بله حداقل رنک درخواستی مدنظر شما؟ تریال هلپر ۲ یا ۳
TheParsa ارسال شده در 12 فروردین، 1403 ارسال شده در 12 فروردین، 1403 با سلام و درود. لطفاً در تاپیک مربوطه پست بگذارید. @MohammadReza بسته بشه لطفاً.
Kamiyar ارسال شده در 12 فروردین، 1403 سازنده ارسال شده در 12 فروردین، 1403 داداش من با [021]Ali حرف زدم اون موقع ها من ۳۰۰ یا ۴۰۰ اسکور داشتم . بهشون گفتم من اگه اسکور مورد نظر که ۱۵۰۰ هست رو جمع کنم میشه اون تایم پلی رو نادیده بگیری ؟ ایشون هم در جواب بهم گفتن که بله اگر شما اسکور مورد نظر رو جمع کنید من تایم پلی رو نادیده میگیرم .
ارسالهای توصیه شده