مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1398 مدیرکل ارسال شده در 5 اردیبهشت، 1398 با سلام. در صورتی که به هر دلیلی نیاز دارید ایمیل را تغییر دهید از طریق لینک زیر اقدام نمایید. کلیک کنید لطفا تا دریافت پاسخ منتظر بمانید و از ارسال مجدد درخواست خوددای نمایید.(زمان موردنیاز برای بررسی اکانت حداقل 8 ساعت و حداکثر 2 روز)
GraphichS ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1398 در در ۱۳۹۸/۲/۵ در 22:01، MohammadReza گفته است : با سلام. در صورتی که به هر دلیلی نیاز دارید ایمیل را تغییر دهید از طریق لینک زیر اقدام نمایید. کلیک کنید لطفا تا دریافت پاسخ منتظر بمانید و از ارسال مجدد درخواست خوددای نمایید.(زمان موردنیاز برای بررسی اکانت حداقل 8 ساعت و حداکثر 2 روز) ا/ه میشه ایمل بنده را عوض کنید
__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1398 در در ۱۳۹۸/۲/۵ در 22:01، MohammadReza گفته است : با سلام. در صورتی که به هر دلیلی نیاز دارید ایمیل را تغییر دهید از طریق لینک زیر اقدام نمایید. کلیک کنید لطفا تا دریافت پاسخ منتظر بمانید و از ارسال مجدد درخواست خوددای نمایید.(زمان موردنیاز برای بررسی اکانت حداقل 8 ساعت و حداکثر 2 روز) با سلام. من درخواست دادم بشما ولی تغییری ندادید. پس همینجا میگم : نام در سرور : @[Amo]DoctoR ..... با تشکر از مدیریت سرور ارنا گیم.
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1398 سازنده مدیرکل ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1398 در 12 ساعت قبل، .[QuEeN]. گفته است : ا/ه میشه ایمل بنده را عوض کنید درود انجام شد در 37 دقیقه قبل، [Amo]DoctoR گفته است : با سلام. من درخواست دادم بشما ولی تغییری ندادید. پس همینجا میگم : نام در سرور : @[Amo]DoctoR ..... با تشکر از مدیریت سرور ارنا گیم. درود برای امنیت خودتان لطفا در بخش مربوطه ارسال کنید : https://arenagame.ir/forum/support
__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 1398 در در ۱۳۹۸/۲/۸ در 10:21، MohammadReza گفته است : درود انجام شد درود برای امنیت خودتان لطفا در بخش مربوطه ارسال کنید : https://arenagame.ir/forum/support ممنون گفتید حل شده !
Bravo[.IRAN.] ارسال شده در 19 آذر، 1398 ارسال شده در 19 آذر، 1398 در در ۱۳۹۸/۲/۵ در 22:01، MohammadReza گفته است : با سلام. در صورتی که به هر دلیلی نیاز دارید ایمیل را تغییر دهید از طریق لینک زیر اقدام نمایید. کلیک کنید لطفا تا دریافت پاسخ منتظر بمانید و از ارسال مجدد درخواست خوددای نمایید.(زمان موردنیاز برای بررسی اکانت حداقل 8 ساعت و حداکثر 2 روز) لطف کنید مال منم رسیدگی کنید!!!! ممنون از تیم مدیریت
.PoiSon. ارسال شده در 6 خرداد، 1399 ارسال شده در 6 خرداد، 1399 باسلام وقت بخیر لینک مشکل داره واس من.
Lu3ifeR ارسال شده در 6 خرداد، 1399 ارسال شده در 6 خرداد، 1399 در 3 ساعت قبل، .GodFire. گفته است : باسلام وقت بخیر لینک مشکل داره واس من. برا منم مشکل داره
.PoiSon. ارسال شده در 6 خرداد، 1399 ارسال شده در 6 خرداد، 1399 در 54 دقیقه قبل، WinD گفته است : برا منم مشکل داره @MohammadReza
RealSuperUser ارسال شده در 10 خرداد، 1400 ارسال شده در 10 خرداد، 1400 سلام ایمیل اشتب وارد شده درخاست تغییر ایمیل و نام
[Gc]HeSaM ارسال شده در 10 خرداد، 1400 ارسال شده در 10 خرداد، 1400 در 9 دقیقه قبل، rc_gamer گفته است : سلام ایمیل اشتب وارد شده درخاست تغییر ایمیل و نام نام رو میتونی بری CityHall Email رو باید صبر کنی آقای @MohammadReza بیان
AQ[A]LI ارسال شده در 27 اسفند، 1403 ارسال شده در 27 اسفند، 1403 در ۱۳۹۸/۲/۵ در 22:01، MohammadReza گفته است: با سلام. در صورتی که به هر دلیلی نیاز دارید ایمیل را تغییر دهید از طریق لینک زیر اقدام نمایید. کلیک کنید لطفا تا دریافت پاسخ منتظر بمانید و از ارسال مجدد درخواست خوددای نمایید.(زمان موردنیاز برای بررسی اکانت حداقل 8 ساعت و حداکثر 2 روز) خطا میده اگه میشه تل رو چک کنید من به شما پیام دادم و گفتم ایمیل رو هم دادم لطفاً ایمیل رو عوض کنید @MohammadRezaممنون میشم 2
ارسالهای توصیه شده