مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 25 تیر، 2019 مدیرکل ارسال شده در 25 تیر، 2019 با سلام. در صورتی که به هر دلیلی نیاز دارید ایمیل را تغییر دهید از طریق لینک زیر اقدام نمایید. کلیک کنید لطفا تا دریافت پاسخ منتظر بمانید و از ارسال مجدد درخواست خوددای نمایید.(زمان موردنیاز برای بررسی اکانت حداقل 8 ساعت و حداکثر 2 روز)
GraphichS ارسال شده در 28 تیر، 2019 ارسال شده در 28 تیر، 2019 در در ۱۳۹۸/۲/۵ در 22:01، MohammadReza گفته است : با سلام. در صورتی که به هر دلیلی نیاز دارید ایمیل را تغییر دهید از طریق لینک زیر اقدام نمایید. کلیک کنید لطفا تا دریافت پاسخ منتظر بمانید و از ارسال مجدد درخواست خوددای نمایید.(زمان موردنیاز برای بررسی اکانت حداقل 8 ساعت و حداکثر 2 روز) ا/ه میشه ایمل بنده را عوض کنید
__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 28 تیر، 2019 ارسال شده در 28 تیر، 2019 در در ۱۳۹۸/۲/۵ در 22:01، MohammadReza گفته است : با سلام. در صورتی که به هر دلیلی نیاز دارید ایمیل را تغییر دهید از طریق لینک زیر اقدام نمایید. کلیک کنید لطفا تا دریافت پاسخ منتظر بمانید و از ارسال مجدد درخواست خوددای نمایید.(زمان موردنیاز برای بررسی اکانت حداقل 8 ساعت و حداکثر 2 روز) با سلام. من درخواست دادم بشما ولی تغییری ندادید. پس همینجا میگم : نام در سرور : @[Amo]DoctoR ..... با تشکر از مدیریت سرور ارنا گیم.
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 28 تیر، 2019 سازنده مدیرکل ارسال شده در 28 تیر، 2019 در 12 ساعت قبل، .[QuEeN]. گفته است : ا/ه میشه ایمل بنده را عوض کنید درود انجام شد در 37 دقیقه قبل، [Amo]DoctoR گفته است : با سلام. من درخواست دادم بشما ولی تغییری ندادید. پس همینجا میگم : نام در سرور : @[Amo]DoctoR ..... با تشکر از مدیریت سرور ارنا گیم. درود برای امنیت خودتان لطفا در بخش مربوطه ارسال کنید : https://arenagame.ir/forum/support
__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 30 تیر، 2019 ارسال شده در 30 تیر، 2019 در در ۱۳۹۸/۲/۸ در 10:21، MohammadReza گفته است : درود انجام شد درود برای امنیت خودتان لطفا در بخش مربوطه ارسال کنید : https://arenagame.ir/forum/support ممنون گفتید حل شده !
Bravo[.IRAN.] ارسال شده در 10 اسفند، 2019 ارسال شده در 10 اسفند، 2019 در در ۱۳۹۸/۲/۵ در 22:01، MohammadReza گفته است : با سلام. در صورتی که به هر دلیلی نیاز دارید ایمیل را تغییر دهید از طریق لینک زیر اقدام نمایید. کلیک کنید لطفا تا دریافت پاسخ منتظر بمانید و از ارسال مجدد درخواست خوددای نمایید.(زمان موردنیاز برای بررسی اکانت حداقل 8 ساعت و حداکثر 2 روز) لطف کنید مال منم رسیدگی کنید!!!! ممنون از تیم مدیریت
.PoiSon. ارسال شده در 26 مرداد، 2020 ارسال شده در 26 مرداد، 2020 باسلام وقت بخیر لینک مشکل داره واس من.
Lu3ifeR ارسال شده در 26 مرداد، 2020 ارسال شده در 26 مرداد، 2020 در 3 ساعت قبل، .GodFire. گفته است : باسلام وقت بخیر لینک مشکل داره واس من. برا منم مشکل داره
.PoiSon. ارسال شده در 26 مرداد، 2020 ارسال شده در 26 مرداد، 2020 در 54 دقیقه قبل، WinD گفته است : برا منم مشکل داره @MohammadReza
RealSuperUser ارسال شده در 31 مرداد، 2021 ارسال شده در 31 مرداد، 2021 سلام ایمیل اشتب وارد شده درخاست تغییر ایمیل و نام
[Gc]HeSaM ارسال شده در 31 مرداد، 2021 ارسال شده در 31 مرداد، 2021 در 9 دقیقه قبل، rc_gamer گفته است : سلام ایمیل اشتب وارد شده درخاست تغییر ایمیل و نام نام رو میتونی بری CityHall Email رو باید صبر کنی آقای @MohammadReza بیان
AQ[A]LI ارسال شده در 17 خرداد ارسال شده در 17 خرداد در ۱۳۹۸/۲/۵ در 22:01، MohammadReza گفته است: با سلام. در صورتی که به هر دلیلی نیاز دارید ایمیل را تغییر دهید از طریق لینک زیر اقدام نمایید. کلیک کنید لطفا تا دریافت پاسخ منتظر بمانید و از ارسال مجدد درخواست خوددای نمایید.(زمان موردنیاز برای بررسی اکانت حداقل 8 ساعت و حداکثر 2 روز) خطا میده اگه میشه تل رو چک کنید من به شما پیام دادم و گفتم ایمیل رو هم دادم لطفاً ایمیل رو عوض کنید @MohammadRezaممنون میشم 2
ارسالهای توصیه شده