Xenon ارسال شده در 11 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور درود بنده بعد از 10 الی 15 روز اومدم تو سرور دیدم کمپ شماره 0 که مال من بوده و مالک قبلیش @.Mr_amir بوده کلن من هر چند روز یه بار پلیراش فعال بوده بیشترین کلیم زون هم بین بقیه کلن ها داشته چرا وقتی فعالیت دارم باید کمپم ریست بشه درخواست بررسی @HaDi @mohammdreza طبق قانون که خودتون گفتید بیشتر از 20 روز انلاین نشدن باید کمپ ریست شه درحالی که من آنلاین بودم تو سرور و پلی میدادم به تاریخ نگاه بندازید نباید کمپ از من گرفته میشد.... بررسی شه لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 11 شهریور مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور خرید کمپ به صورت یکبار مصرف بوده و درصورت غیرفعال بودن کلن (نداشتن تاپ کلن به صورت متوالی) یا حذف کلن توسط لیدر یا مدیران به دلایل منطقی، کلن و کمپ ریست شده و هزینه آن غیرقابل بازگشت می باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Xenon ارسال شده در 12 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور پس گلدم باید بک داده بشه لطفا گلدمو بک بزنید 2600 امکانات کمپ هم گرفته بودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 12 شهریور مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور خرید کمپ به صورت یکبار مصرف بوده و درصورت غیرفعال بودن کلن (نداشتن تاپ کلن به صورت متوالی) یا حذف کلن توسط لیدر یا مدیران به دلایل منطقی، کلن و کمپ ریست شده و هزینه آن غیرقابل بازگشت می باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Xenon
درود
بنده بعد از 10 الی 15 روز اومدم تو سرور دیدم کمپ شماره 0 که مال من بوده و مالک قبلیش @.Mr_amir بوده
کلن من هر چند روز یه بار پلیراش فعال بوده بیشترین کلیم زون هم بین بقیه کلن ها داشته
چرا وقتی فعالیت دارم باید کمپم ریست بشه
درخواست بررسی
@HaDi
@mohammdreza
طبق قانون که خودتون گفتید بیشتر از 20 روز انلاین نشدن باید کمپ ریست شه درحالی که من آنلاین بودم تو سرور و پلی میدادم
به تاریخ نگاه بندازید
نباید کمپ از من گرفته میشد....
بررسی شه لطفا
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده