سلام خدمت تمام عزیزان استف که دارن تمام تلاششونو میکنن برای ما پلیرا که سرور خوبی داشته باشیم و خسته نباشید عرض میکنم خدمت مدیر کل های عزیز . چند وقته حدودا ۱ ساله که سرور نیومدم و الان که اومدم سرور دیدم که متاسفانه وک بن شدم . و الان هم که دارم فکر میکنم یادم نمیاد چه سروری رو تبلیغ کردم . من با یه اکانت دیگه فکر کنم تبلیغ کردم و با اکانت اصلیم که میرم میگه اکانت DashJebi_ وک بن شده . و اکانت اصلی من Amir_Balekkk هستش . و با یه اکانت دیگه اومدم فروم چون وقتی پسورد رو زدم ارور می داد با اینکه پسورد درسته و توسط ادمین :MrNoBoDy بن شدم و از شما تقاضایه آن بن شدن را دارم . و اگر کار اشتباهی کردم از تیم مدیریتی معذرت میخواد @HaDi@MohammadReza@MrTakPar@Army
سوال
Jebreeil_Rockstar
سلام خدمت تمام عزیزان استف که دارن تمام تلاششونو میکنن برای ما پلیرا که سرور خوبی داشته باشیم و خسته نباشید عرض میکنم خدمت مدیر کل های عزیز . چند وقته حدودا ۱ ساله که سرور نیومدم و الان که اومدم سرور دیدم که متاسفانه وک بن شدم . و الان هم که دارم فکر میکنم یادم نمیاد چه سروری رو تبلیغ کردم . من با یه اکانت دیگه فکر کنم تبلیغ کردم و با اکانت اصلیم که میرم میگه اکانت DashJebi_ وک بن شده . و اکانت اصلی من Amir_Balekkk هستش . و با یه اکانت دیگه اومدم فروم چون وقتی پسورد رو زدم ارور می داد با اینکه پسورد درسته و توسط ادمین :MrNoBoDy بن شدم و از شما تقاضایه آن بن شدن را دارم . و اگر کار اشتباهی کردم از تیم مدیریتی معذرت میخواد @HaDi @MohammadReza @MrTakPar @Army
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده