Jebreeil_Rockstar ارسال شده در 17 آبان، 2024 ارسال شده در 17 آبان، 2024 سلام من تا دقایق پیش فهمیدم که رنک وی ای پی من Take شده و میخام دلیل این کارر را بفهمم و ایدی تویه بازیم ._Jebreeil_. هستش و میخوام بدونم دلیل این کارتون چی بوده @Army @MohammadReza
0 Amir ارسال شده در 18 آبان، 2024 ارسال شده در 18 آبان، 2024 درود شما چه مدت وی آی پی خریدید؟ و در چه تاریخی؟ 1
0 BlackGuard ارسال شده در 18 آبان، 2024 ارسال شده در 18 آبان، 2024 خب حتما تایم Vip شما یک هفته ای بوده یا abuse چیزی کردید ان رنک ساعتی شدید
0 Jebreeil_Rockstar ارسال شده در 18 آبان، 2024 سازنده ارسال شده در 18 آبان، 2024 سلام من یک ماهه خریده بودم بعد پشتش یک هفته ای خریدم و الان فهمیدم که اون یک ماه دیلیت شده
0 Amir ارسال شده در 19 آبان، 2024 ارسال شده در 19 آبان، 2024 11 ساعت قبل، Jebreeil_Rockstar گفته است: سلام من یک ماهه خریده بودم بعد پشتش یک هفته ای خریدم و الان فهمیدم که اون یک ماه دیلیت شده درسته با خرید دوباره رنک به تایم رنک قبلی اضافه نمیشه و فقط جایگزین میشه 1
سوال
Jebreeil_Rockstar
سلام من تا دقایق پیش فهمیدم که رنک وی ای پی من Take شده و میخام دلیل این کارر را بفهمم و ایدی تویه بازیم ._Jebreeil_. هستش و میخوام بدونم دلیل این کارتون چی بوده @Army @MohammadReza
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری