[The]MrAmiR ارسال شده در 26 مهر ارسال شده در 26 مهر درود خدمت تیم محترم استف بابت اتفاق های پیش آمده باید بنده هم توضیحات خودم رو اعلام کنم که بعضی ها فکر نکن با زیرآب زدن،تهمت و دروغ گفتن فکر کنن بازی رو بردن قضیه از این قراره که بنده اکانت رو از پسرعموم گرفتم و اینطوری به بعضیا گفتم که چشمشون به اکانت نباشه و مارو ول کنن گفتم که خریداری کردم که پسرعموم گفته بود من دیگه پلی نمیدم و اکانت رو نمیخوام و بمونه برای خودت منم با کمال میل گفتم بله ولی وقتی فهمیدم که خیلی ها میخوان زیرآب بزنن و از اینکه بهشون فشار اومده از اکانت من اومدن اینکارو کردن که سطح فشارشون بیاد پایین تر و شما میتونید با پسرعموی من داخل تلگرام در ارتباط باشید و اگر میخواین باهاش صحبت کنید داخل تلگرام آیدیشو میدم خدمتتون بنده بابت اتفاقات اخیر خیلی عذر میخوام و درخواست آن وک اکانت خودم رو دارم با تشکر از تیم محترم و زحمتکش تیم استف @Amir @MohammadReza 1
0 Amir ارسال شده در 27 مهر ارسال شده در 27 مهر هر نوع خرید و فروش اکانت با پول واقعی غیر مجاز بوده و اکانت شخص فروشنده برای همیشه محروم و تمامی اموال آن به نفع سرور ضبط خواهد شد. میتوانید از پکیج آنبن استفاده کنید.
0 [The]MrAmiR ارسال شده در 27 مهر سازنده ارسال شده در 27 مهر 3 ساعت قبل، Amir گفته است: هر نوع خرید و فروش اکانت با پول واقعی غیر مجاز بوده و اکانت شخص فروشنده برای همیشه محروم و تمامی اموال آن به نفع سرور ضبط خواهد شد. میتوانید از پکیج آنبن استفاده کنید درود فکر کنم اشتباه متوجه شدید بنده اکانت رو از پسرعموم گرفتم و خریداری نکردم و اینجوری گفتم که یسری ها چشمشون به اکانت نباشه درخواست آن وک بن دارم چون خیلی الکی الکی سر یچیز دروِغ بن شدم لطفا آنبن کنید یا که تایم بن بدید با تشکر از تیم استف
0 Amir ارسال شده در 27 مهر ارسال شده در 27 مهر درصورتی که شکایتی دارید در بخش مربوطه طبق فرم شکایت کنید بررسی میشود بسته شد
سوال
[The]MrAmiR
درود
خدمت تیم محترم استف
بابت اتفاق های پیش آمده باید بنده هم توضیحات خودم رو اعلام کنم که بعضی ها فکر نکن با زیرآب زدن،تهمت و دروغ گفتن فکر کنن بازی رو بردن
قضیه از این قراره که بنده اکانت رو از پسرعموم گرفتم و اینطوری به بعضیا گفتم
که چشمشون به اکانت نباشه و مارو ول کنن
گفتم که خریداری کردم
که پسرعموم گفته بود من دیگه پلی نمیدم و اکانت رو نمیخوام و بمونه برای خودت
منم با کمال میل گفتم بله
ولی وقتی فهمیدم که خیلی ها میخوان زیرآب بزنن و از اینکه بهشون فشار اومده از اکانت من
اومدن اینکارو کردن که سطح فشارشون بیاد پایین تر
و شما میتونید با پسرعموی من داخل تلگرام در ارتباط باشید و اگر میخواین باهاش صحبت کنید داخل تلگرام آیدیشو میدم خدمتتون
بنده بابت اتفاقات اخیر خیلی عذر میخوام و درخواست آن وک اکانت خودم رو دارم
با تشکر از تیم محترم و زحمتکش تیم استف
@Amir @MohammadReza
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده