رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

کاربری شما در سرور (In-Game Username):Seyed_Ali
نام واقعی شما (اختیاری، برای اطمینان بیشتر): Ali
سن شما (حداقل سن مورد نیاز را رعایت کنید): 16
آیا تا به حال در سرور آرناگیم قبلا Ban شده‌اید؟ (بله/خیر): بله
در صورت “بله”، تاریخ آخرین Ban و دلیل آن: ۶.۷ماه میشه از اخرین بن و دلیلشو نمیدانم 
آیا تا به حال در تیم‌های مدیریتی (Admin, Helper, Staff و…) در آرناگیم بوده‌اید؟ (بله/خیر): بله 
در صورت “بله”، لطفاً توضیحات کامل ارائه دهید بله من توی استف بودم و تربال ۲  اومدم (سمت شما، دلیل ترک/آنرنک شدن - در صورت لزوم):  استعفا دادم بخاطر حجم زیاد امتحانات

تاریخ دقیق Ban شدن (در صورت اطلاع): ۳یا ۲ ماهی میشه که بن شدم 

دلیل Ban شدن (آنطور که شما می‌دانید یا در پیام Ban مشاهده کرده‌اید): نکردم چون پنل کار نمیکنه واسم 

آیا تخلفی که منجر به Ban شدن شما شده را قبول دارید؟ (بله/خیر): بله چون من نبودم رو اک که ببینم چیکار کرده که وک شده 

در صورت “خیر”، لطفاً از طریق شکایت از مدیر اقدام فرمایید. بچهای استف کارشون درسته 

هدف شما از بازگشت به سرور چیست؟ (به‌طور خلاصه و مشخص بیان کنید): ایجاد صلح دوستی با دیگران سذگرمی رقابت 

چه اقداماتی برای جلوگیری از تکرار تخلف (در صورت پذیرش آن) انجام خواهید داد؟ والا من دیگهه تا یدمه اکمو دست کسی نمیدم 

میزان آشنایی شما با قوانین سرور (از ۱ تا ۱۰): ۸

آیا آمادگی لازم برای رعایت کامل قوانین و احترام به تیم مدیریت و سایر بازیکنان را دارید؟ (بله/خیر): بله

هرگونه توضیحات یا نکته‌ی دیگری که فکر می‌کنید برای بررسی درخواست شما مفید است:اگه ان وک شدم خوب خدارو شکر کمک میکنم ب بهبود سرور رقابت بین کلنا میندازم و خلاصه ایجاد صلح با تشکر 

@MohammadReza @Amir @Omid

• Like 1
arenagame_samp
  • مدیرکل
ارسال شده در

درود٬ رد شد. به قوانین زیر توجه و اشاره ای نکردید٬ چنین اشتراک گذاری اکانت ها با افراد بدون صلاحیت در پلی دادن منصفانه دیگر بازیکنان آسیب می رساند:
(تمامی مسئولیت اکانت بر عهده‌ی شخص صاحب آن می‌باشد و هرگونه توجیهی مورد قبول نیست.)

• قوانین مربوط به امنیت و حساب کاربری
    • تمامی حساب‌های کاربری به‌وسیله‌ی شماره‌همراه و ایمیل ثبت‌شده بر روی اکانت شناسایی و احراز هویت می‌شوند؛ بنابراین در صورت عدم دسترسی شما به شماره‌همراه یا ایمیل ثبت‌شده بر روی اکانت، آرناگیم هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال حساب کاربری شما ندارد. مطالعه شود!
    • آرناگیم هیچ‌گونه تغییر رمزعبور و شماره‌همراه را به صورت دستی انجام نخواهد داد. در صورت فراموشی رمزعبور، می‌توانید از طریق پنل کاربری اقدام نمایید. همچنین برای تغییر شماره‌همراه از دستور /changephone در سرور استفاده کنید.
    • در صورتی که ایمیل را به اشتباه بر روی اکانت خود ثبت کرده‌اید، می‌توانید برای رفع این مشکل با بخش پشتیبانی آرناگیم در تماس باشید. خاطرنشان می‌گردد برای تغییر ایمیل باید احراز هویت (از طریق کد تأیید شماره‌همراه) شوید.
    • در برخی موارد مشاهده شده که سرورهای غیرمعتبر با وعده‌های پوچ مانند رنک و اکانت و غیره، قصد سوءاستفاده از آی‌پی، شماره‌همراه و رمزعبوری که برای ثبت‌نام در سرور آن‌ها وارد می‌کنید را دارند و در برخی موارد اکانت شما را خالی می‌کنند. لطفاً در چنین مواردی، موضوع را هرچه سریع‌تر به تیم استف و مدیریت گزارش دهید.
    • سایت و سرور آرناگیم تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد. در صورت هرگونه سوءاستفاده‌ی احتمالی مالی و غیره، مسئولیتی بر عهده‌ی آرناگیم نیست و آرناگیم اطلاعات مورد نیاز را در صورت درخواست قضایی در اختیار ارگان‌های قضایی قرار خواهد داد.
    • آرناگیم این حق را دارد که با ارائه‌ی دلایل و مدارک ثبت‌شده، از کاربر خاطی به دلیل ایجاد مشکلات شکایت کند و اطلاعات را طبق قوانین در اختیار مراجع قضایی قرار دهد.
    • هرگونه اختلال در نظم سرور از جمله حمله، فلود، هک یا کرک اکانت، پرداخت‌های غیرقانونی و جعل آن، تست و اسکن باگ سایت و سرور بدون هماهنگی، پخش شماره‌همراه و اطلاعات شخصی و توهین به مدیرکل‌ها بر عهده‌ی کاربر خاطی است و برخورد قضایی به همراه دارد.
    • هرگونه سوءاستفاده‌ی احتمالی از اکانت شما توسط اشخاص دیگر (رمزعبورهای قابل حدس، دادن رمزعبور به دیگر اشخاص و غیره) بر عهده‌ی فردی است که شماره‌همراه خود را روی اکانت ثبت کرده است. 
    • توجه داشته باشید که آرناگیم هیچ‌گاه از شما درخواست رمزعبور اکانت را نمی‌کند.
    • تمامی مسئولیت اکانت بر عهده‌ی شخص صاحب آن می‌باشد و هرگونه توجیهی مورد قبول نیست.
    • آرناگیم هیچ‌گونه تغییری در مشخصات اکانت انجام نخواهد داد. تغییر اموال اکانت نیز طبق قوانین جریمه و ابیوز اموال بر اساس قوانین خواهد بود و کاربران می‌توانند طبق قوانین از دستورات داخل سرور برای تغییر مشخصات اکانت مانند شماره تماس اقدام نمایند.
    • آرناگیم هیچ اکانتی را حذف نخواهد کرد، مگر آنکه دسترسی کاربر از اکانت طبق قوانین سلب گردد.
ارسال شده در

ببین پس چرا اون یکی که درخواست رفع محرمویت گذاشته ان بن کردید بعد به ما که میرسه میگید نه چرا طبق قوانین با همه بر خورد نمیکنید مثال همین امیر مگه مدیر نیس چرا میاد تو کلن و با استفاده از  سی ام دی رنکش استفادع میکنه و تاپ جم میکنه طبق قوانین با همه برخورد کنین یا هم اگه نمیکنین با هیچکی طبق قوانین بر خورد نکنید این نا عدالتیه 

ارسال شده در

یا اصلا به بعضی پلیر واستون اهمیت نداره ولی بعضی ها انگار ن انگار هر چی بگن میگی چشم!

• مدیرکل
ارسال شده در

شما اشاره ای به قانونی که منجر به بن روی اکانتتون شده نکردید و اون رو قبول نکردید. مجدد فرم رو همینجا بفرستید تا بررسی بشه.

+ موضوعات غیرمرتبط رو به این موضوع پیوند نزنید. و مجدد قوانین رو کامل مطالعه کنید و بعد فرم رو بفرستید.

ارسال شده در

ایپی  سرور و بعدشم امیر گفت برو تو همون سرور همین تبلیغاتو انجام بده ان وک میشی بعد میگه برو تبلیغات بخر واسه رور تو تلگرام یه کانال بهش معرفی کردم تبلیغات سرور اینا میکنه بعد امیر کفت برو تو همون تبلیغات انجام بده 

ارسال شده در

کاربری شما در سرور (In-Game Username):Seyed_Ali
نام واقعی شما (اختیاری، برای اطمینان بیشتر): Ali
سن شما (حداقل سن مورد نیاز را رعایت کنید): 16
آیا تا به حال در سرور آرناگیم قبلا Ban شده‌اید؟ (بله/خیر): بله
در صورت “بله”، تاریخ آخرین Ban و دلیل آن: ۶.۷ماه میشه از اخرین بن و دلیلشو نمیدانم 
آیا تا به حال در تیم‌های مدیریتی (Admin, Helper, Staff و…) در آرناگیم بوده‌اید؟ (بله/خیر): بله 
در صورت “بله”، لطفاً توضیحات کامل ارائه دهید بله من توی استف بودم و تربال ۲  اومدم (سمت شما، دلیل ترک/آنرنک شدن - در صورت لزوم):  استعفا دادم بخاطر حجم زیاد امتحانات

تاریخ دقیق Ban شدن (در صورت اطلاع): ۳یا ۲ ماهی میشه که بن شدم 

دلیل Ban شدن (آنطور که شما می‌دانید یا در پیام Ban مشاهده کرده‌اید): ایپی دادم و بعد امیر گفت برو تو همون سروری که همنجا تبلیغاتشو کردی تبلیغ کن ان وک نکرد گفت برو تبلیغ پولی انجام بده من مدرک کامل اینکه تبلیغات توی اون سروری که انجام دادم دارم اگه میخواهید پیوی ارسال میشه 

آیا تخلفی که منجر به Ban شدن شما شده را قبول دارید؟ (بله/خیر): ایپی سرور 

در صورت “خیر”، لطفاً از طریق شکایت از مدیر اقدام فرمایید. بچهای استف کارشون درسته 

هدف شما از بازگشت به سرور چیست؟ (به‌طور خلاصه و مشخص بیان کنید): ایجاد صلح دوستی با دیگران سذگرمی رقابت 

چه اقداماتی برای جلوگیری از تکرار تخلف (در صورت پذیرش آن) انجام خواهید داد؟ دیگه این کار را انجام نمیدم 

میزان آشنایی شما با قوانین سرور (از ۱ تا ۱۰): ۸

آیا آمادگی لازم برای رعایت کامل قوانین و احترام به تیم مدیریت و سایر بازیکنان را دارید؟ (بله/خیر): بله

هرگونه توضیحات یا نکته‌ی دیگری که فکر می‌کنید برای بررسی درخواست شما مفید است:اگه ان وک شدم خوب خدارو شکر کمک میکنم ب بهبود سرور رقابت بین کلنا میندازم و خلاصه ایجاد صلح با تشکر

ارسال شده در

درود

درخواست شما تایید شد و آنبن شدید.

این آخرین آنبن بر روی تمام اکانت های شما است ( چه اصلی چه مولتی )

لطفا قوانین سرور را با دقت و کامل بخوانید و رعایت کنید.

• Like 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...