MrTakPar ارسال شده در 16 اسفند، 1402 ارسال شده در 16 اسفند، 1402 در 10 دقیقه قبل، [021]SKaBaRD گفته است : نام شما در سرور: @[021]SKaBaRD رنک شما: [Elite 3 helper] دلیل استعفا: رعایت نشدن عدالت (برتری پول به تجربه و مهارت) نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @MrTakPar پیشنهادات شما: درک میکنم که سرور نیاز به حمایت مالی و هزینه داره برای آنلاین نگه داشتنش ولی نه با فروختن رنک های مدیریتی بالا(حتی مدیرکل) به نیو پلیر هایی که تایم پلیشون با کل اکانت مولتیاشون روهم میشه ۱۰ روز و آوردن اون نیو پلیرا بالا سر کسایی ک چند ماهه دارن روزی حداقل ۳ ساعت فعالیت میکنن تو سرور.... پیشنهاد میکنم بیشتر هوای هلپراتونو داشته باشید چون اگه کسیم باشه که دل بسوزونه برای سرور و پلیرا همین هلپرا هستن و این ک سعی کنید رنکاپ و رسیدن ب مقام های بالاتر توی تیم کارکنان بسته به میزان تلاش و تجربه فرد باشه نه میزان پولی ک میزاره جیبتون... امیدوارم بعد از این پست بتونم یه روز برگردم و حتی از trial 1 دوباره شروع کنم ولی این دفعه ببینم تیم استف آرنا گیم تو اوج عدالته و حق هیچکس توش ضایع نمیشه صرفا چون نمیخواد پولی خرج کنه... در آخر ممنونم از همه کسایی که این چند ماه هوای منو داشتن و کمکم کردن... بدرود با سلام . با درخواست شما موافقت شد ، از زحمات شما در سرور سپاسگزاریم .
[021]Ali ارسال شده در 1 فروردین، 1403 ارسال شده در 1 فروردین، 1403 سلام و عرض ادب خدمت تیم مدیریت محترم آرناگیم?? نام شما در سرور: [021]Ali رنک شما: Falcon دلیل استعفا:زیادی دل سوزوندم ترجیح میدم بقیشو نگم پیش خودم بمونه نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ : @MrTakPar پیشنهادات شما :با احترام به تیم مدیریت بنظرم به یکسری کارها نگاهی بندازید تا کسی که مثل من دل میسوزوند برای سرور حمایت میکرد هوای همرو داشت به حدی نرسه که از تیم استف تصمیم به استعفا بگیره. دوستون دارم ❤️ 2
MrTakPar ارسال شده در 1 فروردین، 1403 ارسال شده در 1 فروردین، 1403 در 22 دقیقه قبل، [021]Ali گفته است : سلام و عرض ادب خدمت تیم مدیریت محترم آرناگیم?? نام شما در سرور: [021]Ali رنک شما: Falcon دلیل استعفا:زیادی دل سوزوندم ترجیح میدم بقیشو نگم پیش خودم بمونه نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ : @MrTakPar پیشنهادات شما :با احترام به تیم مدیریت بنظرم به یکسری کارها نگاهی بندازید تا کسی که مثل من دل میسوزوند برای سرور حمایت میکرد هوای همرو داشت به حدی نرسه که از تیم استف تصمیم به استعفا بگیره. دوستون دارم ❤️ با سلام . درخواست شما رد شد . 1
Elchapo ارسال شده در 12 فروردین، 1403 ارسال شده در 12 فروردین، 1403 نام شما در سرور:[021]Mr_Zero رنک شما: Elite 2 دلیل استعفا:شروع امتحانات و نداشتن تایم برای اکتیویتی زدن نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @[021]Ali @HaDi پیشنهادات شما:cmd پول برای رنک های الایت در دسترس باشه خیلی از بازیکنان جدید درخواست پول میکنند 1
[021]Ali ارسال شده در 12 فروردین، 1403 ارسال شده در 12 فروردین، 1403 در 21 دقیقه قبل، [021]Mr_Zero گفته است : نام شما در سرور:[021]Mr_Zero رنک شما: Elite 2 دلیل استعفا:شروع امتحانات و نداشتن تایم برای اکتیویتی زدن نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @[021]Ali @HaDi پیشنهادات شما:cmd پول برای رنک های الایت در دسترس باشه خیلی از بازیکنان جدید درخواست پول میکنند سلام و درود ? با درخواست استعفا شما موافقت شد. از زحمات شما در سرور قدردان و سپاس گذاریم.
ارسالهای توصیه شده