Amir ارسال شده در 22 مرداد، 1401 ارسال شده در 22 مرداد، 1401 با سلام برای درخواست ورود به تیم استف باید شرایط زیر را داشته باشید. حداقل 2000 امتیاز حداقل 600 ساعت PlayTime حداقل 15 سال سن قوه ی مدیریت و تصمیم گیری تصمیم گیری بجا و صحیح قوه ی تشخیص درست از غلط داشتن تجربه و Activity و فعالیت خوب عدم داشتن سوءسابقه و بن شدن به دلیل تقلب ( چیت , Abuse ) داشتن برنامه TeamSpeak و Discord که Microphone هم داشته باشد الزامیست. فرد باید با تمامی قوانین و قواعد سرور آشنا باشد درصورت ارائه هرگونه مدرک از نداشتن جواب پرسش از هلپر فرد انرنک میشود. در صورتی که پلیر درخواست کمک داده باشد و هلپر از روی بی تفاوتی به درخواست کمک پاسخ ندهد فرد انرنک میشود. فرد هر لحظه ممکن است از سوی تیم استف مورد پرسش قرار گیرد و باید هر لحظه آماده باشد. در صورت مشاهده هرگونه بدرفتاری از سوی هلپر فرد انرنک میشود. داشتن برنامه تلگرام الزامیست. لینک آموزش ها و قوانین جهت مطالعه ! آموزش های سرور: https://arenagame.ir/forum/forum/15-tutorials/ قوانین سرور: https://arenagame.ir/forum/forum/5-rules-and-announcements/ همچنین باید فرم زیر را به صورت کاملا صحیح پر کنید و در این تاپیک بفرستید: نام کاربری: نام اصلی: سن: مقدار امتیاز: مقدار Play Time: هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: توضیحات شما در رابطه با سرور: تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: تا بحال در تیم استف بوده اید: اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: نکته: شما برای تست دادن باید قوانین عمومی سرور و کارکنان سرور را به صورت کامل مطالعه کنید. توجه: هرگونه اسپم یا ایجاد کل کل در این پست اکیدا ممنوع است و مجازات آن برابر با محرومیت از انجمن میباشد.
MrArad ارسال شده در 22 مرداد، 1401 ارسال شده در 22 مرداد، 1401 در 40 دقیقه قبل، TruSt گفته است : با سلام برای درخواست ورود به تیم استف باید شرایط زیر را داشته باشید. حداقل 2000 امتیاز حداقل 600 ساعت PlayTime حداقل 15 سال سن قوه ی مدیریت و تصمیم گیری تصمیم گیری بجا و صحیح قوه ی تشخیص درست از غلط داشتن تجربه و Activity و فعالیت خوب عدم داشتن سوءسابقه و بن شدن به دلیل تقلب ( چیت , Abuse ) داشتن برنامه TeamSpeak و Discord که Microphone هم داشته باشد الزامیست. فرد باید با تمامی قوانین و قواعد سرور آشنا باشد درصورت ارائه هرگونه مدرک از نداشتن جواب پرسش از هلپر فرد انرنک میشود. در صورتی که پلیر درخواست کمک داده باشد و هلپر از روی بی تفاوتی به درخواست کمک پاسخ ندهد فرد انرنک میشود. فرد هر لحظه ممکن است از سوی تیم استف مورد پرسش قرار گیرد و باید هر لحظه آماده باشد. در صورت مشاهده هرگونه بدرفتاری از سوی هلپر فرد انرنک میشود. داشتن برنامه تلگرام الزامیست. لینک آموزش ها و قوانین جهت مطالعه ! آموزش های سرور: https://arenagame.ir/forum/forum/15-tutorials/ قوانین سرور: https://arenagame.ir/forum/forum/5-rules-and-announcements/ همچنین باید فرم زیر را به صورت کاملا صحیح پر کنید و در این تاپیک بفرستید: نام کاربری: نام اصلی: سن: مقدار امتیاز: مقدار Play Time: هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: توضیحات شما در رابطه با سرور: تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: تا بحال در تیم استف بوده اید: اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: نام کاربری: [Mr_ShOoN] ? نام اصلی: آراد ? سن: 14 ? مقدار امتیاز: 2700 ? مقدار Play Time: 22 day va 15 sa.at ? هدف شما از ورود به تیم کارمندان: کمک به نیو پلیر ها ? توضیحات شما در رابطه با سرور: یک سرور CNR عالی ✌️ تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: 90 درصد ? تا بحال در تیم استف بوده اید: خیر ☹️ اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: نداشتم ولی 10 بار وی ای پی بودم ? 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: صبور .... آماده ی کمک به دیگران .... با حوصله و غیره ...... ? اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: اومدم به تو سرور آرنا گیم را معرفی کنم بهترین سرور جی تی ای سمپ آرنا گیم خفن ترین سرور ☠️? عرفان اگه اگه بحث ادب هه خودت دیدی خیلی وقته ادب رعایت میکنم ? @TruSt
SherVinHastm ارسال شده در 22 مرداد، 1401 ارسال شده در 22 مرداد، 1401 در 40 دقیقه قبل، TruSt گفته است : با سلام برای درخواست ورود به تیم استف باید شرایط زیر را داشته باشید. حداقل 2000 امتیاز حداقل 600 ساعت PlayTime حداقل 15 سال سن قوه ی مدیریت و تصمیم گیری تصمیم گیری بجا و صحیح قوه ی تشخیص درست از غلط داشتن تجربه و Activity و فعالیت خوب عدم داشتن سوءسابقه و بن شدن به دلیل تقلب ( چیت , Abuse ) داشتن برنامه TeamSpeak و Discord که Microphone هم داشته باشد الزامیست. فرد باید با تمامی قوانین و قواعد سرور آشنا باشد درصورت ارائه هرگونه مدرک از نداشتن جواب پرسش از هلپر فرد انرنک میشود. در صورتی که پلیر درخواست کمک داده باشد و هلپر از روی بی تفاوتی به درخواست کمک پاسخ ندهد فرد انرنک میشود. فرد هر لحظه ممکن است از سوی تیم استف مورد پرسش قرار گیرد و باید هر لحظه آماده باشد. در صورت مشاهده هرگونه بدرفتاری از سوی هلپر فرد انرنک میشود. داشتن برنامه تلگرام الزامیست. لینک آموزش ها و قوانین جهت مطالعه ! آموزش های سرور: https://arenagame.ir/forum/forum/15-tutorials/ قوانین سرور: https://arenagame.ir/forum/forum/5-rules-and-announcements/ همچنین باید فرم زیر را به صورت کاملا صحیح پر کنید و در این تاپیک بفرستید: نام کاربری: نام اصلی: سن: مقدار امتیاز: مقدار Play Time: هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: توضیحات شما در رابطه با سرور: تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: تا بحال در تیم استف بوده اید: اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: نام کاربری: @God.Gamer نام اصلی: شروین سن: 16 مقدار امتیاز: 9650 مقدار تایم پلی : 21 روز و 19 ساعت هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: کمک به پلیرها و راهنمایی کاربران همیشگی آرناگیم توضیحات شما در رابطه با سرور: برترین سرور Cnr در ایران سرور سمپ ارناگیم تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: زیاد تا بحال در تیم استف بوده اید: خیر اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: Manger 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: قدرت تصمیم گیری درست و به موقع - داشتن صبر و حوصله - فعال بودن در سرور [ حداقل روزی 7 ساعت ] - توانایی راهنمایی پلیرها اخلاق خوب و شایسته اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: اگه دنبال بازی آنلاین هستی و دنبال حیجان و سرگرمی میگردی من بهت سرور ارناگیم رو معرفی میکنم ! تمام اعضای سرورش حرفه این و خوراک کساییه که دوست دارن حرفه ای باشن !! همین الان به سایت سر بزن و وارد سرور شو ! www.ArenaGame.ir @TruSt
AliGhanbarzadeh ارسال شده در 22 مرداد، 1401 ارسال شده در 22 مرداد، 1401 نام کاربری: @GodGamerIran نام اصلی: علی سن: ۱۵ مقدار امتیاز: ۲۰۰۰ مقدار Play Time: ا ۲۵ روز هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: بهبود عملکرد تیم استف و کمک به عرفان توضیحات شما در رابطه با سرور: سرور خوبیه ولی تیم استف ضعیف هستش و اصلا نمیان سرور فقط و فقط امیر و رضا و مهدی فعال هستند که کمه برای سرور تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: ۱۰۰ درصد تا بحال در تیم استف بوده اید: بله اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: helper 2 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: مدیریت درست . مهربون . با جنبه . ساده . انتقاد پذیر اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: به سرور آرنا گیم با مصرف اینترنت نیم بها بپیوندید و از مزایا سرور بهره مند شوید درود طبق فعالیت بنده باید هلپر تریال ۳ میشدم و از اونجایی که پلیر @Atish خیلی وقته آنلاین نشده و رنکش گرفته نشده درخواست دادن رنک تریال ۳ رو دارم چون سه بار تریال ۱ بودم و یه بار تریال ۲ و آشنایی کامل و سابقه دار هستم هیچ حقوقی هم نمیخوام و کار به کسی ندارم حداقل اگه تریال ۴ یا ۲ هم بدند مورد قبول هستش چون باید با این چند ماهی که تو استف بودم الان سنیور باشم و مهدی تریال ۳ و حق ایشون گرفته میشه طبق قانون رنک تریال ۳ و سنیور و هدهلپر یک نفر میتواند باشد
Amir ارسال شده در 22 مرداد، 1401 سازنده ارسال شده در 22 مرداد، 1401 در 4 ساعت قبل، [Mr_ShOoN] گفته است : نام کاربری: [Mr_ShOoN] ? نام اصلی: آراد ? سن: 14 ? مقدار امتیاز: 2700 ? مقدار Play Time: 22 day va 15 sa.at ? هدف شما از ورود به تیم کارمندان: کمک به نیو پلیر ها ? توضیحات شما در رابطه با سرور: یک سرور CNR عالی ✌️ تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: 90 درصد ? تا بحال در تیم استف بوده اید: خیر ☹️ اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: نداشتم ولی 10 بار وی ای پی بودم ? 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: صبور .... آماده ی کمک به دیگران .... با حوصله و غیره ...... ? اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: اومدم به تو سرور آرنا گیم را معرفی کنم بهترین سرور جی تی ای سمپ آرنا گیم خفن ترین سرور ☠️? عرفان اگه اگه بحث ادب هه خودت دیدی خیلی وقته ادب رعایت میکنم ? @TruSt درود، @[Mr_ShOoN] عزیز، درخواست شما رد شد دلیل: کم بودن سن، کم بودن پلی تایم، اندروید پلیر بودن، نداشتن شرایط اخلاقی مناسب تیم استف، عدم تایید صلاحیت شما توسط رنک بالاتر. موفق باشید.
Amir ارسال شده در 22 مرداد، 1401 سازنده ارسال شده در 22 مرداد، 1401 در 4 ساعت قبل، [Mr_ShOoN] گفته است : نام کاربری: [Mr_ShOoN] ? نام اصلی: آراد ? سن: 14 ? مقدار امتیاز: 2700 ? مقدار Play Time: 22 day va 15 sa.at ? هدف شما از ورود به تیم کارمندان: کمک به نیو پلیر ها ? توضیحات شما در رابطه با سرور: یک سرور CNR عالی ✌️ تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: 90 درصد ? تا بحال در تیم استف بوده اید: خیر ☹️ اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: نداشتم ولی 10 بار وی ای پی بودم ? 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: صبور .... آماده ی کمک به دیگران .... با حوصله و غیره ...... ? اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: اومدم به تو سرور آرنا گیم را معرفی کنم بهترین سرور جی تی ای سمپ آرنا گیم خفن ترین سرور ☠️? عرفان اگه اگه بحث ادب هه خودت دیدی خیلی وقته ادب رعایت میکنم ? @TruSt درود، @[Mr_ShOoN] عزیز، درخواست شما رد شد. دلیل: کم بودن سن، کم بودن پلی تایم، اندروید پلیر بودن، نداشتن شرایط اخلافی مناسب تیم استف، عدم تایید صلاحیت شما توسط رنک بالاتر (Supervisor). موفق باشید.
Amir ارسال شده در 22 مرداد، 1401 سازنده ارسال شده در 22 مرداد، 1401 در 4 ساعت قبل، SherVinHastm گفته است : نام کاربری: @God.Gamer نام اصلی: شروین سن: 16 مقدار امتیاز: 9650 مقدار تایم پلی : 21 روز و 19 ساعت هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: کمک به پلیرها و راهنمایی کاربران همیشگی آرناگیم توضیحات شما در رابطه با سرور: برترین سرور Cnr در ایران سرور سمپ ارناگیم تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: زیاد تا بحال در تیم استف بوده اید: خیر اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: Manger 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: قدرت تصمیم گیری درست و به موقع - داشتن صبر و حوصله - فعال بودن در سرور [ حداقل روزی 7 ساعت ] - توانایی راهنمایی پلیرها اخلاق خوب و شایسته اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: اگه دنبال بازی آنلاین هستی و دنبال حیجان و سرگرمی میگردی من بهت سرور ارناگیم رو معرفی میکنم ! تمام اعضای سرورش حرفه این و خوراک کساییه که دوست دارن حرفه ای باشن !! همین الان به سایت سر بزن و وارد سرور شو ! www.ArenaGame.ir @TruSt درود، @God.Gamer عزیز، درخواست شما تایید شد. جهت انجام تست به دیسکورد آرناگیم مراجعه فرمایید باتشکر.
SherVinHastm ارسال شده در 22 مرداد، 1401 ارسال شده در 22 مرداد، 1401 در 1 دقیقه قبل، TruSt گفته است : درود، @God.Gamer عزیز، درخواست شما تایید شد. جهت انجام تست به دیسکورد آرناگیم مراجعه فرمایید باتشکر. امکانش هست ادرس دیسکورد رو برام ارسال کنید؟? 1
Amir ارسال شده در 22 مرداد، 1401 سازنده ارسال شده در 22 مرداد، 1401 در 1 ساعت قبل، GodGamerIran گفته است : نام کاربری: @GodGamerIran نام اصلی: علی سن: ۱۵ مقدار امتیاز: ۲۰۰۰ مقدار Play Time: ا ۲۵ روز هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: بهبود عملکرد تیم استف و کمک به عرفان توضیحات شما در رابطه با سرور: سرور خوبیه ولی تیم استف ضعیف هستش و اصلا نمیان سرور فقط و فقط امیر و رضا و مهدی فعال هستند که کمه برای سرور تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: ۱۰۰ درصد تا بحال در تیم استف بوده اید: بله اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: helper 2 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: مدیریت درست . مهربون . با جنبه . ساده . انتقاد پذیر اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: به سرور آرنا گیم با مصرف اینترنت نیم بها بپیوندید و از مزایا سرور بهره مند شوید درود طبق فعالیت بنده باید هلپر تریال ۳ میشدم و از اونجایی که پلیر @Atish خیلی وقته آنلاین نشده و رنکش گرفته نشده درخواست دادن رنک تریال ۳ رو دارم چون سه بار تریال ۱ بودم و یه بار تریال ۲ و آشنایی کامل و سابقه دار هستم هیچ حقوقی هم نمیخوام و کار به کسی ندارم حداقل اگه تریال ۴ یا ۲ هم بدند مورد قبول هستش چون باید با این چند ماهی که تو استف بودم الان سنیور باشم و مهدی تریال ۳ و حق ایشون گرفته میشه طبق قانون رنک تریال ۳ و سنیور و هدهلپر یک نفر میتواند باشد درود، @GodGamerIran عزیز، درخواست شما رد شد. دلیل: نداشتن سابقه مناسب در تیم استف، نداشتن شرایط اخلاقی مناسب تیم استف، اخراج شما از تیم استف توسط مدیرکل ( @AraZel ). موفق باشید. 3 1
AliGhanbarzadeh ارسال شده در 22 مرداد، 1401 ارسال شده در 22 مرداد، 1401 در 4 ساعت قبل، TruSt گفته است : درود، @GodGamerIran عزیز، درخواست شما رد شد. دلیل: نداشتن سابقه مناسب در تیم استف، نداشتن شرایط اخلاقی مناسب تیم استف، اخراج شما از تیم استف توسط مدیرکل ( @AraZel ). موفق باشید. بنده تمامی مورد هایی که فرمودید را دارم و خیلی هم تاثیر گذار بودم رو سرور برای پلیر های جدید که به هرکی بگید گادگیمر هلپر خوبیه یا بد با حق میگه خوبه و خود ارازل ابیوض میکنه چه داخل انجمن چه داخل سرور و بنده یا پلیر های دیگه از ارازل یا میکی ناراضی هستیم و ابیوض های زیادی کرده اند و بعید هستش متاسفانه شما بنده رو داخل گیم قضاوت کردید و اگه ویس چت مثل تیم اسپیک بود متوجه میشدید اخلاق بهتری دارم و فقط در گیم تندروی میکنم حیف دل من میسوزه سرت شلوغه رضا که نمیاد آتیش نمیاد روزبه نمیاد اینجوری برید جلو به جای نمیرسید یکم فکر کنید من به شخصه حاضرم چه تو زمینه اینترنتی چه زمینه سرور اگه سرور قابل احیا شدن باشه هزینه کنم یا اسپانسرم باشم @MohammadReza شرطش آپدیت سرور و حل یه سری باگ ها هستش برای هماهنگی تلگرام رو چک کنید آقا محمدرضا
amir.reza0099 ارسال شده در 9 شهریور، 1401 ارسال شده در 9 شهریور، 1401 نام کاربری: [Mr_ShOoN] ? نام اصلی: آراد ? سن: 14 مقدار امتیاز: 2900 ? مقدار Play Time: 26 روز و 7 ساعت که میشه فکر کنم 631 ساعت ? هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: کمک به نیو پلیر ها ? توضیحات شما در رابطه با سرور: بهترین سرور CNR ? تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: 95 درصد ? تا بحال در تیم استف بوده اید: خیر ? اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید:. نداشته ام ولی 11 بار ViP بودم ? 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: مهربون ? صبور ? آماده ی کمک به دیگران ? فعال بودن مداوم در سرور ? اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: یک سرور سراغ دارم اصلا نگم برات عشققققق ? پلیر هاش سالم و درست پلی میدن بدون چیت ?علکی مثلا ? @[.AQa.AmiR.] @[.AQa.ErFaN.]
NULL. ارسال شده در 27 شهریور، 1401 ارسال شده در 27 شهریور، 1401 نام کاربری: @[_Ninja_] نام اصلی:محمد رضا غلامی سن:14 مقدار امتیاز:2000 مقدار Play Time:سیصد ساعت هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف:کمک به پلیر های تازه وارد توضیحات شما در رابطه با سرور:سرور خلوت و عالی تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید:90 درصد تا بحال در تیم استف بوده اید:خیر اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید:رنکی نداشتم 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون:گیمر_خوش اخلاق_صبور_حداقل روزی 4 ساعت پشت کامپیوترم_خوش صحبت اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید:بیا توی سرور ارناگیم هم خلوته هم باحال @AQ[A]MIR
Amir ارسال شده در 27 شهریور، 1401 سازنده ارسال شده در 27 شهریور، 1401 در در 27 شهریور 1401 در 12:36، [_Ninja_] گفته است : نام کاربری: @[_Ninja_] نام اصلی:محمد رضا غلامی سن:14 مقدار امتیاز:2000 مقدار Play Time:سیصد ساعت هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف:کمک به پلیر های تازه وارد توضیحات شما در رابطه با سرور:سرور خلوت و عالی تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید:90 درصد تا بحال در تیم استف بوده اید:خیر اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید:رنکی نداشتم 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون:گیمر_خوش اخلاق_صبور_حداقل روزی 4 ساعت پشت کامپیوترم_خوش صحبت اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید:بیا توی سرور ارناگیم هم خلوته هم باحال @AQ[A]MIR درود، @[_Ninja_] عزیز، شما دو شرط سنی و تایم پلی کافی را ندارید. فقط به شرط قبولی در تست با رتبه بالا و آشنایی با سرور در حد خیلی بالا میتوانید به تیم استف بپیوندید. جهت انجام تست با هدهلپر حال حاضر @[FB].EsQuiRe صحبت کنید. باتشکر.
Lock ارسال شده در 27 شهریور، 1401 ارسال شده در 27 شهریور، 1401 نام کاربری: @yona نام اصلی:یونا /: سن:15 مقدار امتیاز:3700 مقدار Play Time: هشت روز و 13ساعت چون من با pc یازی میکردم و تایم پلی من حدود 4ماه بود و pc به دلیل بازی زیاد سوخت @AQ[A]MIRو @NyCtoPhiLe شاهد بودا که قبلا خیلی پلی میدادم و الان هم میدم و همین چند روز آینده قراره pc بدستم برسه و حتما سعی میکنم تایم پلیم رو بالا ببرم هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف:کمک به پلیر های جدید و کمک کردن به هلپر ها توضیحات شما در رابطه با سرور: سرور بسیار عالی تا به حال ندیده بودم و پیشنهاد میکنم پلی بدید 1ساعت اگه بد بود من سمپو پاک میکنم تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید:100% تا بحال در تیم استف بوده اید:قرار بود رضا تست بگیره ولی ولی دیسکورد من جواب نمیداد بخاطر همون کنسل شد اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید:--- 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: با ادب-صبو-محربون-مظلوم-خجالتی اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: 100بار گفتم بازم میگم پلی بدید اگه بد بود من خسارتشو پرداخت میکنم پس تا هنوز دیر نشده سریع بیا تو سرور با دوستانت بازی ?
Amir ارسال شده در 27 شهریور، 1401 سازنده ارسال شده در 27 شهریور، 1401 در 3 ساعت قبل، yonaa@1822 گفته است : نام کاربری: @yona نام اصلی:یونا /: سن:15 مقدار امتیاز:3700 مقدار Play Time: هشت روز و 13ساعت چون من با pc یازی میکردم و تایم پلی من حدود 4ماه بود و pc به دلیل بازی زیاد سوخت @AQ[A]MIRو @NyCtoPhiLe شاهد بودا که قبلا خیلی پلی میدادم و الان هم میدم و همین چند روز آینده قراره pc بدستم برسه و حتما سعی میکنم تایم پلیم رو بالا ببرم هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف:کمک به پلیر های جدید و کمک کردن به هلپر ها توضیحات شما در رابطه با سرور: سرور بسیار عالی تا به حال ندیده بودم و پیشنهاد میکنم پلی بدید 1ساعت اگه بد بود من سمپو پاک میکنم تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید:100% تا بحال در تیم استف بوده اید:قرار بود رضا تست بگیره ولی ولی دیسکورد من جواب نمیداد بخاطر همون کنسل شد اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید:--- 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: با ادب-صبو-محربون-مظلوم-خجالتی اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: 100بار گفتم بازم میگم پلی بدید اگه بد بود من خسارتشو پرداخت میکنم پس تا هنوز دیر نشده سریع بیا تو سرور با دوستانت بازی ? درود، @yona عزیز، شما تایم پلی کافی ندارید. فقط به شرط قبولی در تست با رتبه بالا و آشنایی با سرور در حد خیلی بالا میتوانید به تیم استف بپیوندید. جهت انجام تست با هدهلپر حال حاضر @[FB].EsQuiRe صحبت کنید. باتشکر. 1
Lock ارسال شده در 2 مهر، 1401 ارسال شده در 2 مهر، 1401 در در 27 شهریور 1401 در 23:38، AQ[A]MIR گفته است : درود، @yona عزیز، شما تایم پلی کافی ندارید. فقط به شرط قبولی در تست با رتبه بالا و آشنایی با سرور در حد خیلی بالا میتوانید به تیم استف بپیوندید. جهت انجام تست با هدهلپر حال حاضر @[FB].EsQuiRe صحبت کنید. باتشکر. و منتظرم جواب پی ام نمیده در گیم
Mostaghel ارسال شده در 8 مهر، 1401 ارسال شده در 8 مهر، 1401 نام کاربری:[Fb].PnUt نام اصلی:علیرضا سن:18 مقدار امتیاز:20023 مقدار Play Time:5012 هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: بهبود تیم استف با وجود کمبود هلپر و کمک ب نیو پلیر توضیحات شما در رابطه با سرور: تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید:زیاد تا بحال در تیم استف بوده اید:بله اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید:helper 3 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: صبور خوش اخلاق منطقی مهربون با تجربه اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید:اگه میخوای سر خودتو گرم کنی و با یه سیستم ساده بخوای یه گیم خوب پلی بدی این سرورو بت پیشنهاد میکنم
iAm.Boss ارسال شده در 8 مهر، 1401 ارسال شده در 8 مهر، 1401 نام کاربری: [TF].RaSa_Tn نام اصلی: رسا سن: ۱۷ مقدار امتیاز: ۲۰۹۰ مقدار Play Time: چهل روز هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: کمک به پلیر هایی ک تازه وارد هستند + کاهش چیتر تا حد امکان و.. توضیحات شما در رابطه با سرور: بهترین سرور cnr با استف با تجربه تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: ۹۵٪ تا بحال در تیم استف بوده اید: خیر اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: none 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: صبور.. مهربان.. حرف گوش کن.. اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: حوصلت سر رفته؟ بیا بریم سرور آرناگیم پلی بدیم.
MrArad ارسال شده در 11 مهر، 1401 ارسال شده در 11 مهر، 1401 نام کاربری: [LS].SheytanAghim ? نام اصلی: آراد ? سن: 14 ? مقدار امتیاز : 3050 بود ولی العان شده 2900 ? مقدار Play Time: نزدیک 29 روز ? هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: کمک به نیو پلیر ها ❤️ توضیحات شما در رابطه با سرور: یک سرور cnr عالی ? تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: 95 درصد ? تا بحال در تیم استف بوده اید: هیچوقت نبودم ? اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: نداشتم ? 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: مهربون آماده ی کمک به دیگران عاشق گیم روزه 6 تا 10 ساعتم هم آنلاینم تو سرور ? اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: به سرور آرنا گیم بپیوند ?
ارسالهای توصیه شده