[Gc]SecreT ارسال شده در 13 آبان، 1399 ارسال شده در 13 آبان، 1399 در 1 ساعت قبل، Troll گفته است : نام شما در سرور: Troll رنک شما: Helper 2 دلیل استعفا: نتوانستن زدن اکتیویتی نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @_SecreT پیشنهادات شما: زمان زدن اکتیویتی رو کم تر کنید درود ! درخواست استعفا شما قبول شد موفق باشید ! 1 1
MrAmiN ارسال شده در 24 آبان، 1399 ارسال شده در 24 آبان، 1399 نام شما در سرور: _HeSaM_AK_ رنک شما: Trial Helper 2 دلیل استعفا: مشکلات شخصی نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @ShipMaster پیشنهادات شما: برقراری عدالت
ShipMaster ارسال شده در 25 آبان، 1399 ارسال شده در 25 آبان، 1399 در 11 ساعت قبل، _HeSaM_AK_ گفته است : نام شما در سرور: _HeSaM_AK_ رنک شما: Trial Helper 2 دلیل استعفا: مشکلات شخصی نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @ShipMaster پیشنهادات شما: برقراری عدالت با در خواست شما موافقت شد موفق باشید! 2
.Hatef_Night. ارسال شده در 23 دی، 1399 ارسال شده در 23 دی، 1399 نام شما در سرور: @[G].Hatef_Night.[C] رنک شما:Trial Helper 3 دلیل استعفا:دیگه دل و دماغ هلپری رو ندارم. نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @MrArash پیشنهادات شما: عدالت رو برقرار کنید.
FesharBaz ارسال شده در 23 دی، 1399 ارسال شده در 23 دی، 1399 در 6 دقیقه قبل، [G].Hatef_Night.[C] گفته است : نام شما در سرور: @[G].Hatef_Night.[C] رنک شما:Trial Helper 3 دلیل استعفا:دیگه دل و دماغ هلپری رو ندارم. نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @MrArash پیشنهادات شما: عدالت رو برقرار کنید. سلام. با درخواست شما موافقت شد.
Ashkan ارسال شده در 25 دی، 1399 ارسال شده در 25 دی، 1399 نام شما در سرور:.Winston. رنک شما: Manager دلیل استعفا: شخصی نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @HaDi پیشنهادات شما: None
HaDi ارسال شده در 25 دی، 1399 ارسال شده در 25 دی، 1399 در هم اکنون، .Winston. گفته است : نام شما در سرور:.Winston. رنک شما: Manager دلیل استعفا: شخصی نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @HaDi پیشنهادات شما: None Accepted!
Shyon ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 نام شما در سرور:.[Jr]. رنک شما: Trial III دلیل استعفا: از مدیرکل تون بپرسین نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @HaDi پیشنهادات شما: پارتی بازی نکنین ? درخواست بک دادنه تی اس ادمینه داعم که داشتم رو دارم با تشکر
HajMmd ارسال شده در 26 دی، 1399 ارسال شده در 26 دی، 1399 در در 26 دی 1399 در 16:09، .[Jr]. گفته است : نام شما در سرور:.[Jr]. رنک شما: Trial III دلیل استعفا: از مدیرکل تون بپرسین نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @HaDi پیشنهادات شما: پارتی بازی نکنین ? درخواست بک دادنه تی اس ادمینه داعم که داشتم رو دارم با تشکر Accepted لازم به ذکر است شما حق بازگشت به استف رو به مدت 1 ماه ندارید. با تشکر از زحمات شما
GELADIATOR ارسال شده در 29 دی، 1399 ارسال شده در 29 دی، 1399 نام شما در سرور:[G]Haj.DaLGHaK[C] رنک شما: Trial Helper l دلیل استعفا:وقت نکردن نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @HajMmd پیشنهادات شما: None
HajMmd ارسال شده در 29 دی، 1399 ارسال شده در 29 دی، 1399 در 3 ساعت قبل، GeLaDiAtOr گفته است : نام شما در سرور:[G]Haj.DaLGHaK[C] رنک شما: Trial Helper l دلیل استعفا:وقت نکردن نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @HajMmd پیشنهادات شما: None Accepted لازم به ذکر است شما حق بازگشت به استف رو به مدت 1 ماه ندارید. با تشکر از زحمات شما
HaDi ارسال شده در 10 بهمن، 1399 ارسال شده در 10 بهمن، 1399 نام شما در سرور:HaDi رنک شما:Falcon دلیل استعفا:شخصی. عدم مدیریت درست توسط رنک بالاتر نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @MorPH @MaMaDNiGhT پیشنهادات شما: درست کردن تیم استف از نو ? 8 2
BlooDy ارسال شده در 10 بهمن، 1399 ارسال شده در 10 بهمن، 1399 نام شما در سرور: BlooDy رنک شما: Senior Helper دلیل استعفا: از مدیرکل جدیدتون بپرسید! نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @Viper پیشنهادات شما: درست کردن تیم استف برای بهبود سرور 8
Viper ارسال شده در 11 بهمن، 1399 ارسال شده در 11 بهمن، 1399 در 8 ساعت قبل، BlooDy گفته است : نام شما در سرور: BlooDy رنک شما: Senior Helper دلیل استعفا: از مدیرکل جدیدتون بپرسید! نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @Viper پیشنهادات شما: درست کردن تیم استف برای بهبود سرور Accepted
Havi ارسال شده در 11 بهمن، 1399 ارسال شده در 11 بهمن، 1399 نام شما در سرور: _ADrian رنک شما: Helper Trial III دلیل استعفا: عدم مدیریت صحیح نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @Viper پیشنهادات شما: انتخاب افراد مناسب برای تیم استف سرور 2
Viper ارسال شده در 11 بهمن، 1399 ارسال شده در 11 بهمن، 1399 در 20 دقیقه قبل، _ADriaN گفته است : نام شما در سرور: _ADrian رنک شما: Helper Trial III دلیل استعفا: عدم مدیریت صحیح نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @Viper پیشنهادات شما: انتخاب افراد مناسب برای تیم استف سرور Accepted لازم به ذکر است شما حق بازگشت به استف رو به مدت 1 ماه ندارید. با تشکر از زحمات شما
sfsdadad ارسال شده در 12 بهمن، 1399 ارسال شده در 12 بهمن، 1399 در در 11 بهمن 1399 در 01:08، HaDi گفته است : نام شما در سرور:HaDi رنک شما:Falcon دلیل استعفا:شخصی. عدم مدیریت درست توسط رنک بالاتر نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @MorPH @MaMaDNiGhT پیشنهادات شما: درست کردن تیم استف از نو ? تایید شد. 1
.Hatef_Night. ارسال شده در 17 بهمن، 1399 ارسال شده در 17 بهمن، 1399 نام شما در سرور:@[PD].Hatef_Night. رنک شما:Senior Helper دلیل استعفا:بنا به دلایلی نمیتونم اکتیویتی بزنم. نام هد هلپر یا رنک بالاتر خودرا تگ کنید: @Viper پیشنهادات شما:راستش من خیلی دوست داشتم به سرور کمک کنم ولی به خاطره یه دلایلی نمیتونم حتی پلی بدم همیشه خوشحال و موفق باشید.عدالت رو برقرار کنید هر جایی وقتی عدالت باشه همه چیز هم هست و پلیرا میتونن که آسوده باشند. 2
HajMmd ارسال شده در 17 بهمن، 1399 ارسال شده در 17 بهمن، 1399 در 39 دقیقه قبل، [PD].Hatef_Night. گفته است : نام شما در سرور:@[PD].Hatef_Night. رنک شما:Senior Helper دلیل استعفا:بنا به دلایلی نمیتونم اکتیویتی بزنم. نام هد هلپر یا رنک بالاتر خودرا تگ کنید: @Viper پیشنهادات شما:راستش من خیلی دوست داشتم به سرور کمک کنم ولی به خاطره یه دلایلی نمیتونم حتی پلی بدم همیشه خوشحال و موفق باشید.عدالت رو برقرار کنید هر جایی وقتی عدالت باشه همه چیز هم هست و پلیرا میتونن که آسوده باشند. درود با درخواست شما موافقت شد لازم به ذکر است شما حق بازگشت به تیم استف را ندارید(دائم)
Viper ارسال شده در 17 بهمن، 1399 ارسال شده در 17 بهمن، 1399 نام شما در سرور: Viper رنک شما: HeadHelper دلیل استعفا: بی مدیریتی استف نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @MrMojtaba , @HajMmd پیشنهادات شما: نوسازی استف 2 1
SiLeNT ارسال شده در 17 بهمن، 1399 ارسال شده در 17 بهمن، 1399 نام شما در سرور: SiLeNT رنک شما: Admin Staff دلیل استعفا: بی مدیریتی استف نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @MrMojtaba , @HajMmd پیشنهادات شما: نوسازی استف 1 1
sfsdadad ارسال شده در 17 بهمن، 1399 ارسال شده در 17 بهمن، 1399 در 39 دقیقه قبل، Viper گفته است : نام شما در سرور: Viper رنک شما: HeadHelper دلیل استعفا: بی مدیریتی استف نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @MrMojtaba , @HajMmd پیشنهادات شما: نوسازی استف تایید شد.
sfsdadad ارسال شده در 17 بهمن، 1399 ارسال شده در 17 بهمن، 1399 در 3 دقیقه قبل، _SiLeNT گفته است : نام شما در سرور: SiLeNT رنک شما: Admin Staff دلیل استعفا: بی مدیریتی استف نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @MrMojtaba , @HajMmd پیشنهادات شما: نوسازی استف تایید شد.
HajMmd ارسال شده در 17 بهمن، 1399 ارسال شده در 17 بهمن، 1399 نام شما در سرور: HajMmd رنک شما: Manager دلیل استعفا: من و اکثر بچه ها میشناسن نمیگم نه آدم شاخی ام نه چیزی من استف رو اوکی کردم بدون پارتی بازی اگه کسی رو مجازات کردم مدرک دستم بوده اگه تو شکایتی رسیدگی کردم این بوده که تگ شدم من دیگه دوست ندارم جایی باشم که کارمو اوکی انجام میدم باز بی انصافی میشه نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @MorPH پیشنهادات شما: پیشنهاد ندارم چون من تمام فکر و وقتمو گذاشتم پای سرور ۱هفته هست که شارژر لبتاب خرابه من کل این مدت رو با گوشی اومدم هیچ کس نمیتونه اینارو درک کنه 4
sfsdadad ارسال شده در 18 بهمن، 1399 ارسال شده در 18 بهمن، 1399 در 16 ساعت قبل، HajMmd گفته است : نام شما در سرور: HajMmd رنک شما: Manager دلیل استعفا: من و اکثر بچه ها میشناسن نمیگم نه آدم شاخی ام نه چیزی من استف رو اوکی کردم بدون پارتی بازی اگه کسی رو مجازات کردم مدرک دستم بوده اگه تو شکایتی رسیدگی کردم این بوده که تگ شدم من دیگه دوست ندارم جایی باشم که کارمو اوکی انجام میدم باز بی انصافی میشه نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @MorPH پیشنهادات شما: پیشنهاد ندارم چون من تمام فکر و وقتمو گذاشتم پای سرور ۱هفته هست که شارژر لبتاب خرابه من کل این مدت رو با گوشی اومدم هیچ کس نمیتونه اینارو درک کنه تایید شد. در ضمن مشکلاتی که شما داشتید بهتان گفته شد و نیازی به گفتن موارد در این قسمت نمیباشد و شما تا اطلاع ثانوی به علت مشکلاتی که داشتید حق ورود به تیم استف را ندارید!
ارسالهای توصیه شده